Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hazal Subaşı Hello Dergisine Konuk Oldu

Kanal D’nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Hello dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Hazal Subaşı, rol aldığı dönem dizisi ve karakteri hakkında konuştu. Ayrıca, kendini etkileyen ve soğutan özelliklerden bahsetti ve aşkı nasıl yaşadığını anlattı.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 12:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hazal Subaşı Hello Dergisine Konuk Oldu

Kanal D’nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Hello dergisinin yeni sayısına konuk oldu.

1980'lerde geçen dizide oynamak size neler katıyor? sorusuna güzel oyuncu, 1980’ler Türkiye’nin sınandığı, zor bir zaman dilimi. Büyük acıların ve herkesin hayat mücadelesi içinde savrulduğu yıllar. Hep merak ettiğim, okuduğum kadarıyla hakim olmaya çalıştığım bir dönemi, bu proje sayesinde daha da hissederek yaşama fırsatım oldu. Günümüze baktığımızda, o zamanın şartları belki çok daha ağır ama içinde ayrı bir samimiyet de var yanıtını verdi.

Figen SADECE KALBİYLE KONUŞUYOR

Hazal Subaşı, rolüne nasıl hazırlandığını anlattı. Alıntı Metni SABİT FİKİRLİ İNSANLARDAN UZAK DURUYORUM Genç oyuncu, Bir insanda sizi neler etkiler ve ne soğutur? sorusuna, Bir insanda beni en çok dürüstlük, şeffaflık, merhamet duygusu etkiler. Kendini geliştirme konusunda açık fikirli, hayattan keyif alan insanları da seviyorum. Samimi olmayan, kalbini hissetmeyen, hislerini yaşamaktan kaçan, sabit fikirli insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışırım karşılığını verdi.

AŞKI DOYA DOYA YAŞARIM

Miss Turkey 2015 üçüncüsü olan Hazal Subaşı, Çabasız güzelliği seviyorum. İyi hissetmenin, iç huzurun ve kendine değer vermenin aynadaki yansıması gerçek olan. Aşkı da kalbimi hissettiğim, uçuş uçuş olduğum hallerin bütünü olarak tanımlayabilirim. Bu, ikili ilişkilerimde, yaptığım işlerde bana iyi gelen bir olma hali de. Aşkı doya doya yaşamayı seviyorum. Gözlerimin içine baktığında ışıltısını görmek şahane bir şey sözleriyle kendisi için güzelliğin ve aşkın ne anlama geldiğini açıkladı.