Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem'in Son Hali

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem'in son hali ve paylaştığı yazısıyla dikkatleri üzerine çekti.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 20:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem'in Son Hali

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze’sinin son halini görenler şaşkın

Barbie filmi dünyayı kasıp kavururken akıllara Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem geldi. Gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden oyuncu hem son görüntüsüyle hem de geçtiğimiz günlerde paylaştığı yazısıyla dikkatleri üzerine çekti.

Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların yer aldığı Hayat Bilgisi dizisi bir dönemin en sevilen dizileri arasındadır.

Hayat Bilgisi' dizisinde Barbie Gamze karakterini canlandıran İpek Erdem, sosyal medyada paylaştığı son haliyle magazin gündeminde yerini aldı. YILLARA MEYDAN OKUYOR Bir zaman önce saçlarını 3'e vurduran İpek Erdem bugünlerde küt sarı saçlarıyla çok beğeniliyor. Adeta yıllara meydan okuyan güzelliğe sahip olan oyuncu paylaşımına yazdığı bir notla adından söz ettirmeyi başardı. İpek erdemin yazdığı not ise şöyle: 'Kendimi dünyada kalan tek romantik hatta geçmişten -2000’lerden, çok da uzak değil- bu güne zaman yolculuğu yapmış, distopik bir zamana düşmüşüm gibi hissediyorum ve şaşırıyorum... ki ben... Neredeydim? Dünyada dolanıyordum “neler oluyor?” diye... Aşk hayatlarını bilmem, sanatlarına bakıyordum. Gözümü bulunduğum yere yeni açtım... Hepimiz yorgun, hepimiz çok ciddi bir yaşam mücadelesi içindeyiz evet... ama kalplerimizin bu kadar yok oluşuna üzülüyorum... ya da belki çok kırdık da dokundurtmuyor muyuz acaba? Kendimizi sevmeyi öğreniyoruz sanırım. Duyularımızı kaybetmişiz gibi de hissediyorum... Neyse. Küçük bir filozofçuk olarak artık sevgili bile istemeyişimizin neye evrileceğini merak ediyorum. Fikirlerim var elbet ama salt gözlemlemeyi tercih ediyorum. Olumlu bakıyorum yine de ve heyecanla seyrediyorum bir taraftan neye evrileceğini... Ki ben diyorum az serseri çok da minnoş değilimdir. Romantikliği özlüyorum...'

İpek Erdem Hakkında

İpek Erdem, Türk oyuncudur. Eski futbolcu, teknik direktör Haluk Erdem ve desinatör, işletmeci Emine Akbaş'ın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Taygun Erdem ve Algun Erdem abileri, onlar da eski futbolcu ve teknik direktördürler.