Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hatayspor'un Dikkat Çeken Transferi Faouzi Ghoulam

Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'un sezon başında yaptığı transferlerden birisi olan Faouzi Ghoulam, Napoli'deki başarılı kariyerinin ardından Hatayspor'a transfer oldu. Ghoulam, Fenerbahçe karşısında attığı golle dikkatleri üzerine çekti. Dominik Livakovic'in sakatlık yaşadığı maçta Ghoulam'ın şutuyla direğe çarpan kaleci, oyuna devam edebildi. Hatayspor'un dikkat çeken transferi Ghoulam'ın performansı ve Livakovic'in sağlık durumu hakkında bilgiler veriliyor.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 15:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hatayspor'un Dikkat Çeken Transferi Faouzi Ghoulam

Sezon başı 14 transfer yapan Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'un en dikkat çeken hamlelerinden birisi Faouzi Ghoulam olmuştu.

Saint-Etienne altyapısından yetişen ve Ocak 2014'te 5 milyon Euro bonservisle transfer olduğu Napoli'de 216 maça çıkan Ghoulam, 2 İtalya Kupası, 1 de İtalya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

KADIKÖY'DE GOL YAĞMURU! (ÖZET) Fenerbahçe-Hatayspor

NAPOLI SONRASI 6 AY KULÜPSÜZ KALDI

Temmuz 2022'de Napoli'den ayrıldıktan sonra yarım sezon kulüpsüz kalan Cezayirli sol bek, Ocak 2023'te Fransa'ya Angers formasıyla döndü. Burada 8 maça çıkabilen tecrübeli isim, sezonun tamamlanmasıyla takımdan ayrıldı.

2017'DE 'YILIN FUTBOLCUSU' SEÇİLDİ

Ülkesinde 2017 yılında 'Yılın Futbolcusu' seçilen Ghoulam'ın yolu, Ağustos 2023'te Türkiye'ye düştü ve Cezayirli, Hatayspor'un yolunu tuttu.

BUNU YAPIYORUM Wanda Nara itiraf etti... VOLKAN DEMİREL DE İMZA TÖRENİNDE

Bordo Beyazlılar, 1 yıllık sözleşme imzaladığı Ghoulam'ın transferini şu sözlerle duyurmuştu:Alıntı Metni

KADIKÖY DEPLASMANINDA ENFES GOL

Hatayspor'la 5. Süper Lig maçına Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe karşısında çıkan Ghoulam, attığı nefes frikik golüyle tecrübesini konuşturdu. 55. dakikada sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta çok klas bir şut atan Cezayirli sol bek, Kanarya'nın yıldız Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'i avlamayı başardı.

TOLUNAY KAFKAS AÇIKLADI! Marcao, Halil Dervişoğlu'na vurdu mu?

SON GOLÜNÜ 2018/19 SEZONUNDA ATMIŞTI

Son golünü 2018/19 sezonunda atan 32 yaşındaki oyuncu, uzun bir süre sonra Hatayspor formasıyla gol sevinci yaşadı. Akdeniz ekibiyle 1+1 yıllık sözleşmesi bulunan Ghoulam'ın güncel piyasa değeri 750 bin Euro.

LIVAKOVIC SAKATLIK YAŞADI

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Livakovic, Ghoulam'ın şutunu çelmek isterken sakatlık yaşadı. Yan ağlara doğru düşerken ayağını sert bir şekilde direğe çarpan 28 yaşındaki kaleci, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından oyuna devam etti.

VOLKAN DEMİREL'E SEVGİ SELİ Fenerbahçe'den müthiş misafirperverlik!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Atakaş Hatayspor mücadelesinde sakatlanan Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski'nin sağlık durumları belli oldu.

Pazar akşamı Kadıköy'de 4-2 kazandığı mücadelenin ardından Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynayacağı Ludogorets müsabakasının hazırlıklarına başlayan sarı lacivertli takımda her iki oyuncu, bu sabahki antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi durumunda Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski'nin Ludogorets maçında forma giymesinin önünde herhangi bir engel bulunmuyor.

LIVAKOVİC KORKUTMUŞTU

Atakaş Hatayspor’un 55. dakikada Faouzi Ghoulam ile kaydettiği frikik golünde kale direğine sağ ayağını vuran deneyimli kaleci, bir süre yerden kalkamamamıştı. Yaklaşık 4 dakika kadar tedavi edilen Livakovic, ardından oyuna devam etmişti.

Dominik Livakovic'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Doktorla henüz konuşamadım. Çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Ufak tefek ezilmeler, darbe olabilir. Sağlık ekibimizin en kısa zamanda giderebileceğini düşünüyorum” demişti.