Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hatayspor'un Hedefi: Mücadeleyi 90 Dakikaya Yaymak

Hatayspor'un basın sözcüsü Ahmet Atıç, takımın 90 dakikalık performans hedeflerini açıkladı ve Mersin-Hatay kardeşliğine vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 22:40
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 22:48

Hatayspor'un Hedefi: Mücadeleyi 90 Dakikaya Yaymak

Hatayspor’un Hedefi: Mücadeleyi 90 Dakikaya Yaymak

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un basın sözcüsü Ahmet Atıç, gerçekleştirilen basın toplantısında mücadelenin 90 dakikaya yayılan bir takım olma hedeflerini vurguladı.

Mersin ve Hatay Arasındaki Kardeşlik Vurgusu

Atıç, 6 Şubat 2023 tarihindeki depremler sonrası Mersin’in Hatay’a gösterdiği kardeşlik örneğini değerlendirerek, "Mersin'de takımımız gerçekten güzel ağırlandı. Bu, büyük bir travmadan çıkmamız açısından önemli bir destek oldu," dedi.

Kurumsal Hafızayla Hızla Harekete Geçildi

Kongre sonrası çalışmalara hızla başladıklarını ifade eden Atıç, "Hatayspor’un geçtiğimiz yıl gösterdiği mücadele takdire değer. Yönetim olarak, kulübün uzun yıllar ligde kalması için kurumsal bir hafızayla yola çıktık," şeklinde konuştu.

Yeni Sezona Hazırlıklar ve Transfer Süreci

Takımın Erzurum'da kamp yaptığını belirten Atıç, "Ağustos ayı başında Erdemli’de tesislerimizde sezona başlayacağız. Bu sezon Mersin Stadı’nda Süper Lig coşkusunu yaşayacağız," dedi. Ayrıca, "Takımımıza 4 yeni futbolcu katıldı ve 4-5 futbolcu daha almak için görüşmelerimiz devam ediyor," ifadelerini kullandı.

Motivasyon ve Hedefler

Atıç, takımın motivasyonunun yüksek olduğuna dikkat çekerek, "Bütün takımların bizden çekineceği ve mücadelemizi 90 dakikaya yayan bir takım olacağız. Teknik kadro ile yönetim arasında uyum çok iyi," sözlerini paylaştı. Transfer çalışmaları için orta saha ve forvet oyuncularına yönelik hedefler olduğunu vurguladı.

Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'un genel sekreteri ve basın sözcüsü Ahmet Atıç...

Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'un genel sekreteri ve basın sözcüsü Ahmet Atıç, Mersin'de bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Atıç, burada konuşma yaptı.