
Hatay'da Fahri Hemşehrilik Töreni
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay'da düzenlenen fahri hemşehrilik beratı töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlerin anısına rahmet dileyerek başlayan Kurum, çalışma hızlarını artırdıklarını bildirdi.
Deprem Çalışmaları Hız Kazandı
Murat Kurum, "Hızımızı olabilecek en yüksek seviyeye çıkardık ve yıl başına kadar 11 ilimizde 453 bin bağımsız bölümün teslimini tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz." dedi. Ayrıca, Hatay'ın depremlerden en fazla etkilenen şehirlerden biri olduğunu hatırlatarak, Hatay'da birlikte güçlenerek yeniden inşa edilmesi gerektiğini vurguladı.
Mustafa Kemal Üniversitesi'nde Tören
Kurum, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla kendisine verilen fahri hemşehrilik beratı için düzenlenen törene katıldı. Burada yaptığı konuşmada, Hatay'ın tarihi ve kültürel önemine dikkat çekti.
2023 Hedefleri
Kurum, yıl sonuna kadar hedeflenen konut teslim sayısına ulaştıklarına vurgu yaparak, "Eylülde 100, Ekimde 130, Kasımda 155, Ocakta 201 bin konut teslim ettik." ifadelerini kullandı. Bu mücadelenin, sadece bir şehrin değil, birçok ülkenin bile başarabileceği bir mücadele olmadığını kaydetti. "Tüm Hataylılar için Buradayız"
Kurum, hiçbir Hataylı kardeşini yalnız bırakmayacaklarını ve herkesin yuvasına kavuşması için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum (sol 2), Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla kendisine verilen fahri hemşehrilik beratı için Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen takdim törenine katıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum (sol 2), Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla kendisine verilen fahri hemşehrilik beratı için Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen takdim törenine katıldı.