Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hasan Can Kaya’nın Aldığı Teklifler Dudak Uçuklattı: Acun Ilıcalı İlk Kez Açıkladı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Acun Ilıcalı'nın kurduğu EXXEN platformuna transfer olmasıyla birlikte aldığı tekliflerin rakamları açıklandı. Acun Ilıcalı, Hasan Can Kaya'ya yapılan teklifleri ilk kez açıkladı ve komedyenin bu tekliflere verdiği cevabı aktardı.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 17:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hasan Can Kaya’nın Aldığı Teklifler Dudak Uçuklattı: Acun Ilıcalı İlk Kez Açıkladı

Hasan Can Kaya’nın Aldığı Teklifler Dudak Uçuklattı: Acun Ilıcalı İlk Kez Açıkladı

Katıldığı bir programda Hasan Can Kaya ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı, ünlü isme teklif edilen servet değerindeki rakamları ilk kez telaffuz etti. İşte Acun Ilıcalı’nın Hasan Can Kaya açıklamaları…

Youtube’dan yayınlanmaya başlayan ‘Konuşanlar’ isimli programı ile herkesin tanıdığı isimler arasına giren ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın programı Acun Ilıcalı’nın kurmuş olduğu ‘EXXEN’ isimli dijital yayın platformuna transfer olmuştu. Katıldığı bir programda Hasan Can Kaya ile ilgili olarak ilk kez konuşan Acun Ilıcalı, Hasan Can Kaya’ya transfer olduktan sonra gelen teklifleri anlattı.

Geçtiğimiz günlerde Candaş Tolga Işık’ın sunumu ile ekranlara gelen ‘Az Önce Konuştum’ isimli programda önemli açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, ilk kez transfer ettiği Hasan Kaya ile ilgili konuştu. Hasan Can Kaya’ya EXXEN’e geçtikten sonra gelen teklifleri duyuran Acun Ilıcalı, bu tekliflere ünlü komedyenin vermiş olduğu cevabı da aktardı.

“PARA TESTİNİ GEÇEN ADAMDAN KORKMA”

Candaş Tolga Işık’a konuşan ve bazı tavsiyeler veren Acun Ilıcalı, paradan konuştu. Paranın en büyük test olduğuna dikkat çeken Ilıcalı, “Dünyadaki en büyük test para. Sana eğer bugün bir tavsiye vermek istiyorsam bu olsun. Paradan daha önemli bir test yok. Yani bir insanın kalitesini mi istiyorsun, kalenderliğini mi arıyorsun ya da ne kadar güvenilir olduğuna mı bakıyorsun hepsi para. Para testini geçen adamdan korkma” dedi. Acun Ilıcalı’dan Hasan Can Kaya ile ilgili para açıklaması da geldi. “BİZ HASAN CAN'A 1 VERİYORSAK ONA 4-5 TEKLİF ETTİLER”

Programı yaklaşık 3-4 sezondur EXXEN’den sunan Hasan Can Kaya ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı, ünlü komedyenin para testini geçtiğini söyledi. Komedyene çok teklif geldiğini belirten Ilıcalı, “Hasan Can’ın işini 3 dakika seyrettikten sonra buluşmaya gittim. O günden beri de beraberiz. Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın. Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak ona 4-5 teklif ettiler. Ne dedi biliyor musun? ‘Ben Acun ağabey ile yürüyorum. Bu teklifleri de düşünmüyorum’ dedi” şeklinde konuştu.