Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hangisi Boynuzlugillerden Değildir?

'Hangisi boynuzlugillerden değildir?' sorusunun cevabı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının izleyicisi tarafından hızla aratılmaya başlandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ATV ekranlarının en çok kazandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorular sıklıkla ekranları başındaki izleyicinin merakını uyandırıyor. Peki 'Hangisi boynuzlugillerden değildir?' şeklinde sorulan sorunun cevabı ne? SORU:Hangisi boynuzlugillerden değildir? A:Keçi B:Sığır C:Antilop D:Gergedan CEVAP:D

Yayın Tarihi: 09.10.2023 04:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hangisi Boynuzlugillerden Değildir?

Hangisi boynuzlugillerden değildir?

'Hangisi boynuzlugillerden değildir?' sorusunun cevabı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının izleyicisi tarafından hızla aratılmaya başlandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ATV ekranlarının en çok kazandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorular sıklıkla ekranları başındaki izleyicinin merakını uyandırıyor.

Peki 'Hangisi boynuzlugillerden değildir?' şeklinde sorulan sorunun cevabı ne?

SORU: Hangisi boynuzlugillerden değildir?

A: Keçi
B: Sığır
C: Antilop
D: Gergedan

CEVAP: D

Hangisi boynuzlugillerden değildir? sorusunun yanıtı Kim Milyoner Olmak İster izleyicileri tarafından arama motorları üzerinden sıklıkla araştırılanlar arasında yer aldı. Birbirinden ilginç sorular yarışmacılara yöneltildi ve izleyiciler de merakla cevapları öğrenmek istiyor. Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümünde sorulan soruların yanıtlarını izleyiciler tarafından da merak edildi.

İşte izleyicilerin araştırdığı o sorunun şıkları ve doğru yanıtı...

Soru: Hangisi boynuzlugillerden değildir?

A) Keçi
B) Sığır
C) Antilop
D) Gergedan

Cevap: D şıkkı