Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hande Yener'in Son Hali Şaşırttı

Son olarak müzik piyasasına sürdüğü ‘Benden Bir Tane Daha Yok’ şarkısıyla müzik listelerinin zirvesine oturmayı başarmış olan ünlü pop şarkıcısı Hande Yener, yoğun konser temposu içerisinde kilo vermeye başladı. Hayranları, Hande Yener'in hızla verdiği kilolar karşısında şaşkınlık yaşadı.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 16:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hande Yener'in Son Hali Şaşırttı

Son olarak müzik piyasasına sürdüğü ‘Benden Bir Tane Daha Yok’ şarkısıyla müzik listelerinin zirvesine oturmayı başarmış olan ünlü pop şarkıcısı Hande Yener, şimdilerde yoğun bir konser temposu içerisine girdi.

Ancak yoğun konser temposu Hande Yener’e pek yaramadı. Hızla kilo vermeye başlamış olan Hande Yener’in son halini gören hayranları, resmen gözlerine inanamadı.

Yazı genellikle çalışarak geçirmiş olan Hande Yener, çalışma aralarında tatil yapmış, tatil için ise yurt içini seçmişti.

Buna gerekçe olarak ‘Parayı ülkeme kazandırırım’ diyen Hande Yener, yurt dışında tatil yapmayı tercih eden meslektaşlarına da göndermede bulunmuştu.

Şimdilerde devam eden konserleri kadar geçirdiği fiziki değişimle de dikkat çekmeye başlamış olan Hande Yener, hızla vermiş olduğu kilolar nedeniyle hayranlarının markajına girdi.

İşte Hande Yener’in son hali…