Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hande Sarıoğlu'nun Yeni Aşkı Eren Süzer

Güzel sunucu Hande Sarıoğlu, Bursa'da kokoreç işiyle uğraşan Eren Süzer ile ilişkiye başladı. Sarıoğlu, ilişkisini sosyal medyada ilan etti. Hande Sarıoğlu'nun cesur pozları ve güzelliği dikkat çekiyor. Eren Süzer, ünlü bir midye ve kokoreç restoranının sahibi. Sarıoğlu, sık sık Bursa'ya giderek sevgilisini ziyaret ediyor.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 12:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hande Sarıoğlu'nun Yeni Aşkı Eren Süzer

Dansları, cesur pozları ve yorumlarıyla sık sık gündeme gelen güzel sunucu Hande Sarıoğlu, yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Eren Süzer ile aşk yaşamaya başlayan Sarıoğlu, ilişkisini ilan etti. Süzer'in Bursa'da kokoreç işiyle uğraştığı öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Sevgilisinin doğum gününde ilişkisini ilan eden Hande Sarıoğlu, 'Hayatıma hoş geldin güzel adam' ifadelerini kullandı. Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede tebrik yorumları yağarken Eren Süzer'in mesleği de merak konusu oldu. Süzer'in Bursa'da kokoreç dükkanları olduğu Sarıoğlu'nun sık sık Bursa'ya giderek sevgilisini ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Sosyal medyadaki cesur pozları ile dikkat çeken Hande Sarıoğlu güzelliğiyle ilgi odağı olan isimlerden biri.

Instagram hesabını aktif kullanan Sarıoğlu son pozlarıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. 'Hayatıma hoş geldin güzel adam' diyen güzel spiker yeni aşkını ilan etti. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum ve beğeni yağdı. Hande Sarıoğlu ile beraber olan Eren Sözer ünlü bir midye ve kokoreç restoranının sahibi. Sözer'in Bursa'da çalıştığı için Sarıoğlu'nun da sık sık oraya gittiği öğrenildi. 35 yaşındaki ünlü isim geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşıma 'Aradığım erkek yok çünkü aramıyorum. Ha karşıma benden daha adamı çıkarsa, zaten paçasına ben sarılırım. Alfa da benim Sigma da' notunu düşmüştü.