Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hande Sarıoğlu'nun Sosyal Medya Paylaşımları Gündemde

Hande Sarıoğlu, sosyal medyadan paylaştığı pozlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez sırtı tamamen açık kareleri paylaşan Sarıoğlu, yine olay oldu. Hande Sarıoğlu'nun pozları ve söylemleri konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çeken Sarıoğlu, yaza da hızlı başladı. Yaz aylarını açan ve güneşe çıkan Hande Sarıoğlu, yandı.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 09:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hande Sarıoğlu'nun Sosyal Medya Paylaşımları Gündemde

Hande Sarıoğlu'nun Sosyal Medya Paylaşımları Gündemde

Hande Sarıoğlu, sosyal medyadan paylaştığı pozlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez sırtı tamamen açık kareleri paylaşan Sarıoğlu, yine olay oldu. Vücuduna dair açık sözlü olan ve yaptırdığı estetikleri saklamayan Sarıoğlu daha önce 'Arkadaşlar ben bu memeleri 5 sene önce bastım parayı aldım. Kalçalarım çok geniş olduğu için memelerim eksik kalıyordu proporsiyon olarak. Bir dolar bir de benim memelerim çok değerli' diyerek gündeme bomba gibi düşmüştü. Hande Sarıoğlu bu sefer sırt dekoltesiyle hayranlarının dikkatini çekti. Beline kadar inen sırt dekoltesiyle hayranlarını mest eden spikeri görenler kendilerini tutamadı. Hande Sarıoğlu'nun sütyensiz tarzına 'Yeni Wanda Nara', 'Sıcaklıklar artar tabi', 'Yaktın bizi Hande' yorumları yağdı.

Hande Sarıoğlu'nun pozları ve söylemleri konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çeken Sarıoğlu, yaza da hızlı başladı. Yaz aylarını açan ve güneşe çıkan Hande Sarıoğlu, yandı. Bikini üstüyle dolaşan Hande, o kareleri sosyal medyadan paylaştı. 'Haşlandım' dedi Sosyal medyadan eğlenceli anlarını paylaşan Hande Sarıoğlu, arkadaşının evine gitti. Siyah bikini üstüyle video çeken Sarıoğlu, arkadaşının malikanesinde yandığını söyledi. Güzel isme hayranları sosyal medyadan yorum yağdırdı.