Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hande Erçel’i kızdıran soru! Duyunca suratı asıldı

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, Sabancı ailesiyle ilgili sorulara sinirlendi ve moralinin bozulduğu görüldü.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 12:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hande Erçel’i kızdıran soru! Duyunca suratı asıldı

Hande Erçel’i kızdıran soru! Duyunca suratı asıldı

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığından beri ülke ülke gezerek tatil yapan Hande Erçel Cihangir'de görüntülendi. Hande Erçel kendisine Sabancı ailesiyle ilgili sorular sorulmasından ise rahatsız oldu.

Son dönemlerde mesleğinden çok Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel yaz ayını ülke ülke gezerek tatil yaparak geçirdi. Kazancıyla ve tatilde harcadığı paralarla da adından söz ettiren Erçel son olarak sokakta muhabirlere yakalandı.

Elinde çiçek demeti ile keyifli olduğu görülen Erçel muhabirlerin 'Nasılsınız?' sorusuna 'Arkadaşlar setten çıktım ve çok yorgunum, başka bir zaman konuşalım' diyerek cevap verdi.

Muhabirlerin, 'Nazlı Sabancı'yı doğum sonrası ziyarete gittiniz. Bebek nasıldı?' sorusuna cevap veremeden başka bir muhabirin 'Ali Sabancı'yı ziyaret edebildiniz mi?' sorusuna ise oyuncu sinirlendi. Sabancı ailesi hakkında gelen sorulara kızan oyuncu, 'Mikrofon ağzıma çok yakınlaştı, çok yorgunum, sonra konuşalım' diyerek aracına bindi.

Son olarak Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlara gelecek olan güzel oyuncu Hande Erçel, şimdilerde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme geliyor. Tüm yazı birlikte yurt dışında tatil yaparak geçiren ikiliden 29 yaşındaki Erçel, son olarak geçtiğimiz akşam Cihangir'de objektiflere takıldı.

SETTEN ÇIKTIM, YORGUNUM Elindeki çiçek demeti ile dikkat çeken ve keyifli olduğu görülen Erçel, muhabirlerin; Nasılsınız? sorusunu 'Arkadaşlar setten çıktım ve çok yorgunum, başka bir zaman konuşalım' diyerek yanıtladı.

ALİ SABANCI SORUSU! Güzel oyuncu, Nazlı Sabancı'yı doğum sonrası ziyarete gittiniz. Bebek nasıldı? sorusuna cevap veremeden başka bir muhabirin; Ali Sabancı'yı ziyaret edebildiniz mi? demesi üzerine şöyle cevap verdi: Alıntı Metni MORALİ BOZULDU Ardından aracına binerek oradan ayrılan Hande Erçel'in sorulan sorular karşısında sinirlendiği ve moralinin bozulduğu görüldü.