Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününde mutluluk pozu verdi

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününe katılarak mutluluk pozu verdi. Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel de düğünde yer aldı ve Hakan Sabancı ile tanıştı. Sosyal medya kullanıcıları, çiftin pozunu görünce Hakan Sabancı'nın aileye girdiği yorumunu yaptı.

Yayın Tarihi: 23.06.2023 14:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününde mutluluk pozu verdi

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlamasıyla gündemde. Geçtiğimiz gün Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününe katılan çift, mutluluk pozu vererek aileye girdi. Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel de düğünde yer aldı ve Hakan Sabancı ile tanıştı. Sosyal medya kullanıcıları, çiftin pozunu görünce Hakan Sabancı'nın aileye girdiği yorumunu yaptı.

Hande Erçel, Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra sessiz sedasız bir ilişki yaşamaya başlamıştı. İlişkisi ilk duyulduğunda tepki gösteren Erçel, daha sonra bir mekanda Hakan Sabancı ile yan yana görüntülenince aşkları belgelenmişti. Düğünde iddialı bir kıyafet tercih eden Erçel, geceden bol bol fotoğraf paylaşırken bazı karelerinde Hakan Sabancı'yı kadraj dışı bıraktı. Bu hamlesiyle ilgili yorumlar yapıldı ve sosyal medyada gündem oldu.