Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hamdi Alkan'dan Sevindiren Haber: Kızıl Goncalar Dizisinde Başhekim Rolünde

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan, FOX TV'de yayınlanacak olan Kızıl Goncalar dizisinde başhekim rolünde yer alacak. Dizi, 25 Ekim'de sete çıkmayı planlıyor ve Özgü Namal ve Özcan Deniz'i başrollerde buluşturacak.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 03:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hamdi Alkan'dan Sevindiren Haber: Kızıl Goncalar Dizisinde Başhekim Rolünde

Birçok hayranı üzülmüştü. Hamdi Alkan'dan sevindiren haber geldi

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Hamdi Alkan tüm hayranlarını üzüyordu. Hamdi Alkan'dan sevindiren haber geldi. Hamdi Alkan, FOX TV ekranlarında yayınlanacak yeni bir TV dizisi ile setlere geri dönüyor. Diziyle ilgili ayrıntılar belli oldu Hamdi Alkan uzun bir süredir setlerden uzaktaydı. Hamdi Alkan'ın ekrandan uzak olması hayranlarını çok üzüyordu.

HAMDİ ALKAN'DAN SEVİNDİREN HABER GELDİ

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'dan sevindiren haber geldi. Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Gold Film’in FOX için çekmeye hazırlandığı “Kızıl Goncalar” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa 25 Ekim’de sete çıkması planlanıyor.

“Kızıl Goncalar” dizisi Özgü Namal (Meryem) ve Özcan Deniz’i (Levent) başrolde buluşturacak. Geçen günlerde okuma provası yapılan dizinin senaryosu ülkemizin en iyi yazarlarından Necati Şahin’in imzasını taşıyor. Ödüllü yönetmenlerimizden Ömür Atay’ın çekeceği dizinin güçlü ekibine Hamdi Alkan da katıldı. Hamdi Alkan dizide başhekim rolüne hayat verecek.

OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENDİ

FOX’un Gaddar’la beraber aralık dizileri arasında yayınlamayı planladığı çok konuşulacak projeyle ilgili kulislerde pazartesi akşamları seyirciyle buluşacağı konuşuluyor. Dizide Özgü Namal ve Özcan Deniz‘e Şerif Erol (Suavi), Erkan Avcı (Sadi Hüdayi), Hazal Türesan (Beste), Duygu Sarışın (Hande), Selen Öztürk (Hasna), Sitare Akbaş (Birgül), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Mert Turak (Naim), Tuğrul Tülek (Seçkin), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Mina Demirtaş (Zeynep) Esma Yılmaz (Mira), Zehra Kelleci (Feyza), Yakup Turgut (Arif) ve Mısra Tüfek (Esra), Gürhan Elmalıoğlu (İdris) eşlik ediyor.