Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hamas Lideri Haniye Arap Ülkelerine Seslendi: Savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e Yayacağız

Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye, Arap ülkelerine çağrı yaparak, Gazze'de devam eden savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e yayma niyetinde olduklarını duyurdu. Haniye, İsrail'in kendilerine herhangi bir koruma sağlayamayacağını belirtti. Silahlı Filistinli grupların Gazze'de devam eden savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e yayma niyetinde olduklarını söyleyen Haniye, Arap ülkelerine seslendi.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 02:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hamas Lideri Haniye Arap Ülkelerine Seslendi: Savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e Yayacağız

Hamas Lideri Haniye Arap Ülkelerine Seslendi: Savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e Yayacağız

Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye, Arap ülkelerine çağrı yaparak, Gazze'de devam eden savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e yayma niyetinde olduklarını duyurdu. Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye, silahlı Filistinli grupların Gazze'de devam eden savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e yayma niyetinde olduğunu belirterek, Arap ülkelerine seslendi.

Haniye, Arap ülkelerine yaptığı çağrıda, İsrail'in kendilerine herhangi bir koruma sağlayamayacağını söyledi. Haniye, "Savaş siyonist varlığın kalbine taşındı" ifadelerini kullandı.

Haniye, dost Arap ülkelerine İsrail'in kendilerine herhangi bir koruma sağlayamayacağını söyledi. Televizyonda yayınlanan konuşmasında Haniye, son yıllarda İsrail ile ilişkilerini normalleştiren Arap ülkelerine seslenerek, "Arap kardeşlerimiz de dahil olmak üzere tüm ülkelere diyoruz ki, direnişçiler karşısında kendini koruyamayan bu varlık size hiçbir koruma sağlayamaz" dedi.

Haniye ayrıca silahlı Filistinli grupların Gazze'de devam eden savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e yayma niyetinde olduğunu da söyledi. Haniye, "Savaş siyonist varlığın kalbine taşındı" dedi.

Dakika dakika Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu