Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hamas, İsrail'e Karşı Operasyon Başlattı

Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" isimli bir operasyon başlattıklarını duyurdu. İsrail ordusu da Hamas hedeflerine saldırı başlattığını açıkladı. Gazze Şeridi'ndeki Filistinli gruplar İsrail'e çok sayıda roket fırlattı. İsrail ordusu ise önlemler alarak roketlerin bir kısmını imha etti. Ayrıca, Gazze'den silahlı bir grup İsrail topraklarına sızdı.

Yayın Tarihi: 07.10.2023 08:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hamas, İsrail'e Karşı Operasyon Başlattı

Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" isimli bir operasyon başlattıklarını duyurdu.

İsrail ordusu "savaşa hazır olma" durumu ilan ederek Hamas hedeflerine saldırı başlattığını duyurdu. Açıklamada Hamas’ın olayların sonucuna katlanacağı belirtildi.

İstanbul'da Baba Vahşeti!

Ağlayan bebeğini öldürdü.

İsrail'den Açıklama

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli gruplar tarafından İsrail'e doğru atılan onlarca rokete karşı önlemler aldığını duyurdu. İsrail'in orta kesimleri ile Tel Aviv bölgesinde siren sistemlerinin aktif hale getirildiği belirtildi.

İsrail'e Roket Saldırısı

Gazze Şeridi'ndeki Filistinli gruplar, İsrail'e doğru çok sayıda roket fırlattı. İsrail ordusu, Demir Kubbe hava savunma sistemleri ile roketlerin bir kısmını imha etti. İsrail halkı güvenlik tehlikesi nedeniyle evlerinden çıkmama talimatı aldı.

Silahlı Grup İsrail'e Sızdı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nden silahlı bir grubun İsrail topraklarına sızdığını açıkladı. Daha fazla ayrıntı ilerleyen saatlerde paylaşılacak.