Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Halkbank'tan kampanya açıklandı: 6 ay ötelemeli kefilsiz şartsız koşulsuz 500 bin TL kredi

Halkbank tarafından girişimcilere özel kredi destek paketleri tanıtıldı. Halkbank 500.000 TL’lik bu kredi kampanyasının geri ödeme planlarında da oldukça esnek davrandı. Halkbank, Tekno Girişimci Destek Kredisi’ni teknoloji sektöründe faaliyet gösteren firmalara destek olmak için hayat geçirdi.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 14:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Halkbank'tan kampanya açıklandı: 6 ay ötelemeli kefilsiz şartsız koşulsuz 500 bin TL kredi

Halkbank'tan kampanya açıklandı

Türkiye'nin kredi bankası olarak bilinen Halkbank tarafından girişimcilere özel kredi destek paketleri tanıtıldı. Banka tarafından gelen yeni kampanya da her bankanın farklı kampanyaları arasında araştırma yapan en iyi oranları bulmaya çalışan kişilere Halkbank'tan da kaçınılmaz bir fırsat açıklandı.

Halkbank yeni yayımladığı kredi fırsatı ile farklı sektörlerde kendi işini kurmak isteyen girişimcilere, finansman ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için bir fırsat olarak sundu. Halkbank 500.000 TL’lik bu kredi kampanyasının geri ödeme planlarında da oldukça esnek davrandı. İşte Halkbank’tan işini kurmak, yenilemek isteyenlere sunulan kampanyanın tüm detayları…

GİRİŞİMCİLERE ÖZEL DESTEK KREDİSİ

Türkiye'de yaşanan zor ekonomik şartlar içerisinde artan pahalılıkla mücadele eden vatandaşlar işlerini kurmak, yenilemek daha da ilerletmek için bankaların kredi fırsatlarını yakından takip etmeye başladılar. Durum böyle olurken bankalardan da kredi haberleri art arda gelmeye başladı. Son kredi kampanyasını da farklı sektörlerde kendi işini kurmak isteyen girişimcilere finansman ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına da fırsat olarak sunuldu.

Halkbank, Tekno Girişimci Destek Kredisi’ni teknoloji sektöründe faaliyet gösteren firmaların mal ve hizmet alımı, maaş ödemesi, kira ödemesi başta olmak üzere işletme giderlerinin, ofis malzemesi/ekipman, yazılım/donanım ve program alımlarının finansmanını karşılamalarına destek olabilmek için hayat geçirdiğini belirtti.

500.000 TL KREDİ DETAYLARI

Halkbank’ın farklı sektörlerde işini yenilemek, kurmak ve iş masraflarının altından kalmak için desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara fırsat olarak sunduğu kampanyasının detayları şu şekilde. Halkbank’ın internet sitesi üzerinden başvurulan kredi 500.000 TL olarak 6 ay geri ödemesiz ve toplamda 60 ay vade gibi geniş bir vade oranı ile alıcılarına sunuluyor.