Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Halkbank Konut Kredisinde Faiz İndirimi!

Konut kredisi çekmek isteyenlere Halkbank’tan faiz jesti yapıldı. Konut kredisi maliyetinde indirim yapan Halkbank 500.000 TL’lik konut finansmanı açıkladı. Halkbank’ın konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere yeni bir imkan sağlandığı bildirildi. Halkbank’ın konut kredisi kampanyasında hangi değişiklik yapıldı? Halkbank müşterileri yüzde kaç faizle konut kredisi çekebilirler?

Yayın Tarihi: 15.09.2023 04:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Halkbank Konut Kredisinde Faiz İndirimi!

Konut kredisinde faiz indirimi! Halkbank 500.000 TL'nin maliyetini yeniden hesapladı!

Konut kredisi çekmek isteyenlere Halkbank’tan faiz jesti yapıldı. Konut kredisi maliyetinde indirim yapan Halkbank 500.000 TL’lik konut finansmanı açıkladı. Konut kredisi çekmek için son fırsatları müşterilerine sunan Halkbank bunun üzerine bir de faiz indirimi jesti yaptı. Halkbank’ın konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere yeni bir imkan sağlandığı bildirildi. Halkbank’ın konut kredisi kampanyasında hangi değişiklik yapıldı? Halkbank müşterileri yüzde kaç faizle konut kredisi çekebilirler?

FAİZ İNDİRİMİ AÇIKLANDI!

Halkbank konut kredisi kampanyası ile müşterilere yeni bir imkan sağladı. Ancak bu imkanı yüksek limitli konut kredisi çekmek isteyenler kullanamayacaklar. Düşük limitlerde geçerli olacak şekilde konut kredisi faizinde indirim yapıldığı bildirildi.

Bir ev satın almak için belirli bir birikimi olan ve sadece küçük nakit eksiği olanların yararlanacakları bu imkan kapsamında 500.000 TL’ye kadar faiz indirimli konut kredisi çekilecek. Bu şekilde çekilecek kredilerin maliyet hesaplaması aylık yüzde 2,79 oranında faiz ile yapılacak. 500.000 TL’nin üzerindeki konut kredilerine ise aylık yüzde 2,99 oranında faiz uygulanmaya devam edilecek.

120 AY VADE YAPILACAK!

Halkbank’tan faiz indirimli konut kredisi çekmek isteyen müşterilere bu bankanın bu bankanın konut finansmanını hangi koşullarda vereceği de açıklandı. Kullanılacak olan kredinin azami vade süresi 120 ay olacak. Bu da 10 yıllık vade yapılacağı anlamına geliyor. Konut kredisi çekecek olan müşteriler taksitleri 10 yıla yayarak oldukça kolay bir şekilde konut satın alıp kredi borcunu geri ödeme imkanı bulacaklar.

ÖDEME PLANI SEÇİLECEK!

Halkbank’ın konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere 5 farklı ödeme planı seçeneği sunuluyor. Konut kredisi çekecek olan müşteri de bu ödeme planlarından birisini seçerek konut kredisi taksitlerini planlayabiliyorlar. Kişiye özel ödeme planı imkanı sunan Halkbank bu şekilde de konut kredisi borcunun geri ödemesini de sorun olmaktan çıkarıyor.

Halkbank müşterilerinin şu ödeme planlarından birisini tercih etmeleri gerekiyor:

  • Aylık eşit taksitli
  • 3 ayda bir eşit taksitli
  • Artan taksitli
  • Azalan taksitli
  • Serbest ödemeli

500.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

Halkbank'tan 120 ay vadeli 500.000 TL konut kredisi çekilmesi durumunda müşteriler bankaya her ay 14.483 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 1.737.963 TL oluyor.

Halkbank'ın konut kredisi faiz oranlarındaki son değişiklikler şu anda çok araştırılıyor. Halkbank müşterileri artık aylık yüzde kaç faizle konut kredisi kullanma imkanına sahip? İşte detaylar.

Halkbank'ın vatandaşlara konut finansmanı şansı sunan konut kredisi kampanyası ile ilgili heyecan verici bir haber ortaya çıktı. Halkbank'ın konut kredisi kampanyasının temel özelliklerini merak edenler ve 850 bin liralık konut kredisinin detaylarını öğrenmek isteyenler için işte detaylar.