Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Halkbank Emekli Desteklerini Artırdı! Promosyon ve Alışveriş Desteği

Halkbank emekli desteklerini artırdı! Promosyon ödemeleri ile birçok emeklinin dikkatini çeken kamu bankası Halkbank, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Banka, promosyon ödemesinden faydalananlara alışveriş desteği sunacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 20:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Halkbank Emekli Desteklerini Artırdı! Promosyon ve Alışveriş Desteği

Halkbank emekli desteklerini artırdı!

5 bin TL'lik promosyona ek 3 bin TL'lik alışveriş desteği verilecek. Promosyon ödemeleri ile birçok emeklinin dikkatini çeken kamu bankası Halkbank, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Banka, promosyon ödemesinden faydalananlara alışveriş desteği sunacağını belirtti. İşte Halkbank’ın güncel emekli desteklerine dair detaylar...

Enflasyon, kur farkı, savaşlar, haksız rekabet girişimleri, faiz kararları ve daha pek çok durum, gündelik hayat şartlarına direkt olarak etki etmeye devam ediyor.

Uzunca bir süredir devam eden olaylar neticesinde iğneden ipliğe tüm hizmet ürünlerine ve diğer hizmet başlıklarına arka arkaya zamlar yansıtılırken bu süreçte özellikle emeklilerin bütçeleri kontrol edilemez duruma geldi. Artan fiyatlara 7 bin 500 TL’lik taban maaşları ile direnmeye çalışan emeklilerin ekim ayı ara düzenleme umutları da tükendi. Geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı çıkışında çeşitli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere Cumhuriyet kutlamalarına özel olarak tek seferlik olacak şekilde 5 bin TL’lik ikramiye ödemesinin yapılacağını bildirdi. Maaş zammı için ise yeni dönemi işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, maaşlarının yükseltilmesini bekleyen emeklileri farklı arayışlara sürükledi. Bu kapsamda özellikle bankalardan alabilecekleri karşılıksız destekleri yakından takip eden emeklilere son olarak kamu bankası Halkbank’tan müjdeli haber geldi.

Hali hazırda promosyon ödemeleri ile emeklilere destek vermeye çalışan Halkbank, ayrıca yeni bir alışveriş desteğini de duyurdu.

Sene boyunca geçerliliğini koruyacak olan kampanyasının başvurulara açık olduğunu duyuran kamu bankası, ayrıntıları paylaştı. ÖNCE PROMOSYON Maaş hesabını sene sonuna kadar kendi bünyesine taşıyıp ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden emekliye promosyon ödeyeceğini belirten Halkbank, güncel promosyon tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • Maaşı 0- 3.499 TL aralığında olanlara: 3.000 TL
  • Maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olanlara: 3.500 TL
  • Maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olanlara: 4.500 TL
  • Maaşı 10.000 TL ve üzeri olanlara: 5.000 TL

SONRA ALIŞVERİŞ DESTEĞİ Maaş hesabını taşıyıp promosyon ödemesi almaya hak kazananlara Paraf veya Parafly kredi kartları ile yapacak oldukları harcamalar karşılığında para puan desteği vereceğini belirten Halkbank, ayrıntıları paylaştı. Banka, 31 Aralık tarihine kadar sektör fark etmeksizin yapılan aylık 5.000 TL ve üzeri tutarlı harcamalara 500 TL, toplamda ise 3.000 TL tutarında ParafPara hediyesi tanımlayacağını bildirdi.