Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Halk Bankası Emeklilere Özel Promosyon Kampanyası

Halk Bankası, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak emeklilere büyük promosyon kampanyası düzenliyor. Kasım ayında emekli müşterilere bankadan tamı tamına 18.350 TL'lik özel bir emeklilik promosyonu verilecek. Bu promosyon ile emeklilere ek gelir sağlanacak ve yaşam standartları yükseltilecek.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 23:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Halk Bankası Emeklilere Özel Promosyon Kampanyası

Halk Bankası 100. yıla özel emeklilere büyük promosyon!

HalkBank'tan Cumhuriyetin 100. yıla özel emeklilere büyük promosyon kampanyası! Emekliler için sevindirici bir haber daha!

Halk Bankası, emekli vatandaşlara yönelik yepyeni büyük bir promosyon kampanyası başlatarak dikkatleri üzerine çekti. HalkBank, emekli müşterilerinin ekonomik anlamda maddi refahlarını artırmayı hedefleyerek Cumhuriyetimizin 100. yılına özel çarpıcı bir teklif açıkladı.

Kasım ayı itibariyle, emekliler için ekonomik anlamda önemli adımlar atılmaya devam ediliyor. Halk Bankası, emekli müşterilerine Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak promosyon kampanyası düzenliyor. Söz konusu kampanyada Kasım ayında emekli müşterilerine bankadan tamı tamına 18.350 TL'lik özel bir emeklilik promosyonu gelecek. Bu promosyon ile emeklilere ek gelir sağlanacakken emeklinin yaşam standartlarını yükseltmek hedeflenecek.

ÖZEL PROMOSYON MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta Kabine Toplantısı sonrasında basının karşısına çıkarak açıkladığı emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5.000 TL ikramiye verileceği haberi üzerine Kasım ayında hem emekli maaşları hem 5000 TL ikramiye alacak emekli vatandaşlara bir de Halkbank'tan unutulmaz bir promosyon kampanyası geldi.

Emekliler için bu Kasım adeta çiçek açacak cepler dolacak! Halk Bankası, emekliler için kasım ayını unutulmaz kılıyor. Halkbank'ın bu özel promosyonundan yararlanmak isteyen emekliler, sadece maaşlarını Halk Bankası'na taşımaları ve üç yıl boyunca bu bankada kalma sözü verdikleri taktide promosyondan yararlanabilecekler.

Emekli vatandaşlar, Halkbank'tan 18.350 TL'lik promosyonun sahibi olmak ve Kasım ayına hem 5.000 TL'lik ikramiye hem emekli aylığı ile girebilmek için hemen en yakın Halkbank şubelerine gidebilirsiniz. Halkbank'ın bu ek gelir fırsatından faydalanmak için Halk Bankası şubelerine giderek emekli aylığınızı taşıyabilir ve hemen promosyondan faydalanabilirsiniz.