Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in Aşkı Devam Ediyor

Sosyetenin çapkın ismi Hakan Sabancı ile oyuncu aşkı Hande Erçel'in aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift, geçen cumartesi Dila Tarkan, Mark Başoğlu ve Ela Erbilgin'in ortak düzenledikleri doğum günündeydi. Aileye girmeye başladı Kalabalık partide Hacı Sabancı ile eşi Nazlı Sabancı da vardı. Hakan sevgilisini, ağabeyi ve yengesi ile tanıştırdı. İlk kez aynı kareye girdiler. Hande Erçel ve Hakan Sabancı arkadaşları Dila Tarkan Dağlar, Ela Şener Erbilgin ve Mark Basoğlu'nun doğum günü partisi için bir araya geldi. YAN YANA POZ Erçel ve Sabancı çifti doğum günü partisinde çekilen toplu fotoğrafta yan yana poz verdi. Çift hayranlarından büyük beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 07:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in Aşkı Devam Ediyor

Sosyetenin çapkın ismi Hakan Sabancı ile oyuncu aşkı Hande Erçel aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift, geçen cumartesi Dila Tarkan, Mark Başoğlu ve Ela Erbilgin'in ortak düzenledikleri doğum günündeydi.

Aileye girmeye başladı Kalabalık partide Hacı Sabancı ile eşi Nazlı Sabancı da vardı.

Hakan sevgilisini, ağabeyi ve yengesi ile tanıştırdı. İlk kez aynı kareye girdiler.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı arkadaşları Dila Tarkan Dağlar, Ela Şener Erbilgin ve Mark Basoğlu'nun doğum günü partisi için bir araya geldi.

YAN YANA POZ Erçel ve Sabancı çifti doğum günü partisinde çekilen toplu fotoğrafta yan yana poz verdi. Çift hayranlarından büyük beğeni topladı.