Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hakan Çalhanoğlu Memleketi Bayburt'ta Sevgi Gösterisiyle Karşılandı

Türk Milli Takımının kaptanı ve İnter'in başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt'ta sevenleri tarafından karşılandı. Ailesiyle, çocuklarıyla birlikte Bayburt'a gelen Çalhanoğlu'nun ziyaretinde izdiham yaşandı, adeta vatandaşlar birbirlerini ezdiler. Aydıntepe mevkiinde Bayburtlu hemşehrileri milli gurur Çalhanoğlu’nu ’Milyonların kaptanı, Bayburt’un gururu Hakan Çalhanoğlu memleketine hoş geldin’ pankartıyla karşılayarak, sevgi gösterisinde bulundular. Uzun araç konvoyu oluşturdular Buradan sevenlerince karşılanan Çalhanoğlu, daha sonra Saray Bahçesi’ndeki kalabalıkla bir araya gelmek üzere Saray Bahçesi’ne uzun araç kuyrukları eşliğinde hareket etti. Saray Bahçesi’nde davul zurnayla karşılanan ve hemşehrilerinin ’Bayburt seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla karşılaşan kaptan Çalhanoğlu, kalabalıkla birlikte üçlü çekti. Arbede yaşandı Sevenlerine imzalı forma hediye etmek ve formalarıyla gelen hemşehrilerinin formalarını imzalamak isteyen Çalhanoğlu, kalemi eline alır alm

Yayın Tarihi: 12.07.2023 22:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hakan Çalhanoğlu Memleketi Bayburt'ta Sevgi Gösterisiyle Karşılandı

Türk Milli Takımının kaptanı ve İnter'in başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt'ta sevenleri tarafından karşılandı.

Ailesiyle, çocuklarıyla birlikte Bayburt'a gelen Çalhanoğlu'nun ziyaretinde izdiham yaşandı, adeta vatandaşlar birbirlerini ezdiler.

Aydıntepe mevkiinde Bayburtlu hemşehrileri milli gurur Çalhanoğlu’nu ’Milyonların kaptanı, Bayburt’un gururu Hakan Çalhanoğlu memleketine hoş geldin’ pankartıyla karşılayarak, sevgi gösterisinde bulundular.

Uzun araç konvoyu oluşturdular Buradan sevenlerince karşılanan Çalhanoğlu, daha sonra Saray Bahçesi’ndeki kalabalıkla bir araya gelmek üzere Saray Bahçesi’ne uzun araç kuyrukları eşliğinde hareket etti.

Saray Bahçesi’nde davul zurnayla karşılanan ve hemşehrilerinin ’Bayburt seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla karşılaşan kaptan Çalhanoğlu, kalabalıkla birlikte üçlü çekti.

Arbede yaşandı

Sevenlerine imzalı forma hediye etmek ve formalarıyla gelen hemşehrilerinin formalarını imzalamak isteyen Çalhanoğlu, kalemi eline alır almaz bir arbede yaşandı.

Forma imzalatmak isteyen Bayburtlu vatandaşlar adeta birbirlerini iterek imzalı forma yarışına girdiler.

Güvenli alana alındı

Ailesiyle birlikte Çalhanoğlu bulunduğu alandan uzaklaştırılarak güvenli bir alana alındı.

Orada da kalabalık gurubun rahat vermediği Çalhanoğlu ailesi daha sonra belediye ve valilik ziyareti için Saray Bahçesi’nden ayırdılar.

Baba ocağına hareket etti

Ziyaretlerini yoğun kalabalık nedeniyle gerçekleştiremeyen Çalhanoğlu, belediye ve valilik ziyaretlerini başka bir güne erteleyerek, baba ocağı Konursu köyüne hareket etti.

Öte yandan Çalhanoğlu, saat 21.00’de Arena Halı Sahada organize edilen halı saha maçına katılacak, hemşehrileriyle birlikte top koşturacak.

İtalya'nın Inter takımında forma giyen ve A Milli Futbol Takımı'nın kaptanlığın üstlenen Hakan Çalhanoğlu, tatil için geldiği memleketi Bayburt'ta coşkuyla karşılandı.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla Hakan Çalhanoğlu için kent girişinde karşılama düzenlendi.

Karşılamaya katılan vatandaşlar, sevgi gösterisinde bulundukları Hakan Çalhanoğlu'na forma imzalatıp, oyuncuyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Saray Bahçesi'nde kendisini bekleyen çocuklarla buluşan milli futbolcu, yüzlerce imzalı Inter formasını dağıttı.

Çalhanoğlu'nun, ailesiyle memleketinde geçireceği 3 gün boyunca çeşitli etkinliklere katılacağı öğrenildi.