Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hailey Bieber, Hamilelik İddialarına Son Noktayı Koydu

Hailey Bieber, hamilelik iddialarına son noktayı koyarak isyan etti. Genç model, sürekli olarak hamilelik söylentileriyle gündeme gelmesinden rahatsız olduğunu belirtti. Hailey Baldwin Bieber, hamilelik konusunda henüz hazır olmadığını ve bu konuyu kendisi için özel tutmayı planladığını söyledi.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 15:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hailey Bieber, Hamilelik İddialarına Son Noktayı Koydu

Ünlülerin Hamilelik Söylentileri

Ünlülerin aşkları ve ayrılıkları kadar hayatlarındaki her türlü gelişme de bir söylenti malzemesi olabiliyor. Bu söylentilerin merkezinde yer alan ünlülerden biri de Hailey Bieber Baldwin. Genç model, sürekli olarak hamilelik söylentileriyle gündeme geliyor. Ancak sonunda bu söylentilere isyan etti ve 'İnsanın karnında şişlik olamaz mı!' dedi.

Hailey Baldwin Bieber'ın İsyanı

Hailey Baldwin Bieber, hayranlarının birkaç kez hamile olduğuna inandıklarını söyledi ve bu durumu cesaret kırıcı olarak nitelendirdi. Genç model, bu konudan artık rahatsız olduğunu belirtti ve 'Bir kere bile karnımda şişkinlik olamaz mı? Ah evet... Bütün bunlar umurumda değil desem yalan olur' dedi.

Hamilelik Konusunda Planlar

Hailey Baldwin Bieber, eşi Justin Bieber ile anne ve babalık deneyimini kendileri için çok özel tutmayı planladıklarını söyledi. Ancak henüz hamilelik konusunda hazır olmadığını belirtti. Justin Bieber ise Hailey'in kararına saygı duyduğunu ve onun istediği zaman anne olabileceğini söyledi.

Ünlülerin Gözü Önünde Çocuk Büyütme Korkusu

Hailey Baldwin Bieber, ünlü biri olarak kamuoyunun gözü önünde çocuk büyütmenin kendisini korkuttuğunu ifade etti. Bir çocuğu olmasını çok istediğini belirten Hailey, ancak insanların sürekli olarak kendisi ve kocası hakkında konuşacağını ve bununla yüzleşmenin zor olacağını söyledi.