Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hafta Sonu Sofralarınız Şenlenecek! CarrefourSA Market Kırmızı Et Fiyatlarını Dibe Çekti

CarrefourSA Market, kırmızı et fiyatlarında indirim yapma kararı aldı. Yüzde 23'e varan indirim fırsatıyla CarrefourSA Kart kullanıcıları, hafta sonu sofralarını daha ekonomik bir şekilde şenlendirebilecekler.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 20:24
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hafta Sonu Sofralarınız Şenlenecek! CarrefourSA Market Kırmızı Et Fiyatlarını Dibe Çekti

Hafta Sonu Sofralarınız Şenlenecek! CarrefourSA Market Kırmızı Et Fiyatlarını Dibe Çekti

CarrefourSA Market, kırmızı et fiyatlarında indirime gitmiş olduğunu duyurdu. Rekor seviyelere yükselen et fiyatlarına tepki gösteren tüketicilere müjdeli bir haber geldi. Yüzde 23'e varan indirim fırsatıyla CarrefourSA Kart kullanıcıları, hafta sonu sofralarını daha ekonomik bir şekilde şenlendirebilecekler.

Et Fiyatlarında İndirim

Kırmızı et fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesi, birçok tüketiciyi et tüketiminden uzaklaştırdı. CarrefourSA Market, bu soruna çözüm olabilecek bir adım atarak kırmızı et ürünlerinde indirim yapma kararı aldı. Kampanya kapsamında dana kıyma, dana döş sarma, dana kuşbaşı, dana sote, dana tas kebabı, dana but biftek, kasap köfte, pişmiş dana döner, İnegöl köfte ve Ettat dana kıyma gibi ürünlerde indirim uygulanacak. Bu indirimden yalnızca CarrefourSA Kart kullanıcıları yararlanabilecek.

CarrefourSA Market'te Alışveriş Keyfi

CarrefourSA Market, müşterilerine geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Yeni indirim kampanyasıyla birlikte CarrefourSA Kart sahipleri, kırmızı et ürünlerini daha uygun fiyatlarla satın alabilecekler. Ayrıca, CarrefourSA Market'in sanal marketi üzerinden de bu indirimli ürünlere erişim sağlanabilecek.