Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hafsanur Sancaktutan Levent'teki Kuaförden Çıkarken Görüntülendi

Hafsanur Sancaktutan, Levent'teki bir kuaförden çıkarken objektiflere yansıdı. Saç bakımı için gittiğini belirten oyuncu, 'Kuaföre gelince kendimi mutlu hissediyorum' dedi. Ayrıca, 'Ya Çok Seversen' dizisi hakkında konuşan Sancaktutan, güzel bir serüven olduğunu ve şimdi dinleneceğini söyledi. Partneri Kerem Bürsin hakkında da olumlu ifadeler kullanan Sancaktutan, set şartlarının zor olabileceğini belirtti. Hafsanur Sancaktutan, genç yaşına rağmen başarılı bir oyuncu olarak dikkat çekmektedir.

Yayın Tarihi: 11.10.2023 10:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hafsanur Sancaktutan Levent'teki Kuaförden Çıkarken Görüntülendi

Hafsanur Sancaktutan Levent'teki Kuaförden Çıkarken Görüntülendi

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Hafsanur Sancaktutan, Levent'teki bir kuaförden çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, 'Saç bakımı için geldim. Kuaföre gelince kendimi mutlu hissediyorum' dedi.

'Ya Çok Seversen' Dizisi Hakkında Konuştu

Sancaktutan, final yapan dizisi 'Ya Çok Seversen' ile ilgili konuştu. 'Çok eğlendik, güzel bir serüven oldu benim için. İlk defa yaz işi yapmıştım. Her şey harikaydı, şimdi biraz dinleneceğim' ifadelerini kullandı.

Partneri Kerem Bürsin Hakkında Açıklama

Dizideki partneri Kerem Bürsin hakkında konuşan Hafsanur Sancaktutan, 'Çok eğlenceli vakit geçiriyorduk. Güzeldi ve çok eğleniyorduk. Bana enerjisi iyi geldi' şeklinde konuştu.

'Set Şartları Zor Olabiliyor'

Sancaktutan'a, Bergüzar Korel'in geçtiğimiz günlerde setlerin çalışma saatleriyle ilgili sitemde bulunması soruldu. Oyuncu, 'Her setin saat programı farklı oluyor. Mesela bazı setlerde 12 saat uygulaması yapılıyor. Benim setim çok güzel geçti. Ekip de eğlenceli olunca güzel geçiyor ama tabii ki şartlar zor' dedi.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000'de İstanbul'da doğdu. Baba tarafından aslen Rizelidir. Kıçık yaşta oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödül aldı. Dizi ve reklam filmlerinde rol aldı ve gençlik uygulaması Bana Bak'ın reklam yüzü oldu.