Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in Aşkı Kısa Sürdü

Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşen düğünle evlenmiş ancak kısa bir süre sonra boşanmıştır. Son zamanlarda cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Hadise, eski eşiyle yeniden barıştığı iddialarına gönderme yapmıştır.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 17:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in Aşkı Kısa Sürdü

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in Aşkı Kısa Sürdü

Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen törenle hayatını birleştirmişti. Ancak çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı.

Çıkan haberlerden sonra ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.

Önce sosyal medya hesaplarından birbirleri silen Hadise ve Mehmet Dinçerler, daha sonrasında beraber oldukları tüm fotoğrafları kaldırmıştı. Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, eski evliliğiyle tekrar gündeme geldi. Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edildi. Konserinde hakkındaki barışma iddiasına değinen Hadise ise "Bizde bir kitap tekrar okunmaz" diyerek gönderme yapmıştı.

Boşandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına hız veren Hadise şimdi ise peş peşe cesur karelerini sosyal medya sayfasından paylaştı. Hadise’nin son paylaşımına takipçileri kısa sürede beğeni yağdırdı.

Hadise'nin Cesur Paylaşımları

Mehmet Dinçerler ile ayrılığı uzun süre gündemden düşmeyen Hadise iddialı tarzıyla yine gündemde. Güzelliği ve çıkardığı şarkılar ile dikkat çeken ünlü isim son pozlarıyla adeta büyüledi. Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Hadise fotoğraflarını "Sevmiyor" notuyla paylaştı.

Ünlü ismin paylaşımına takipçileri "Seni sevmeyen ölsün", "Çok fazla", "Güzel kalp, güzel insan" yorumlarında bulundu. Hadise'nin pozlarını beğenenler arasında Kemal Doğulu ve Yasemin Sakallıoğlu da yer aldı.