Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hadise Tatilde Bikinili Pozlarını Paylaştı

Türkiye'nin pop müziğindeki önemli isimlerinden Hadise, tatilde bikinili pozlarını sosyal medyada paylaştı. Güzel şarkıcı, takipçilerinden övgü ve eleştiri aldı. Hadise'nin özel hayatına ilişkin iddialar da gündemde yer aldı.

Yayın Tarihi: 05.07.2023 23:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hadise Tatilde Bikinili Pozlarını Paylaştı

Pop müziği deyince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden biri olan Hadise, yaz aylarının gelmesiyle birlikte kendisini mavi denizlere attı.

Bir süredir tatilde olan güzel şarkıcı, sosyal medya hesabından tatilinden kareleri paylaşmayı da ihmal etmez oldu. Takipçileriyle her anını paylaşan Hadise’den bu kez bikinili pozlar geldi. Gelen bikinili pozlar, sosyal medyanın gündemine otururken; peş peşe paylaşım yapan Hadise, takipçilerinden sadece övgü değil, eleştiri de aldı.

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile beş aylık evliliğini noktalamasıyla gündemlerden düşmeyen Hadise’nin özel hayatına ilişkin iddialar da bu boşanmanın ardından peşi sıra gelmiş ve ünlü ismi sürekli olarak gündemde tutmuştu. Şimdilerde özel hayatını daha çok gözlerden uzak yaşayan Hadise, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar il dikkat çekmeye başladı.

İddialı paylaşımlarını sürdüren Hadise, bu kez bikinileri ile ayna karşısına geçti. İşe Hadise’nin bikinili pozları…

Magazin basınında adı aşk dedikodularına karışan Hadise son kombini ile yine şaşırttı.

Her kadın özeldir ve özgürdür, mottosu ile hareket eden Hadise’nin güçlü duruşu sahne kombinlerine de yansıyor. Vücudunu özgürce sergileyen gelen tepkilere rağmen çizgisini bozmayan Hadise’nin güzelliği yine mest etti. Kariyer hayatında elde ettiği başarıyı aşk hayatında sürdüremeyen Hadise boşanma haberi sonrası sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Büyük bir aşkla evlendiği eşi Mehmet Dinçerler’den tek celsede boşanan şarkıcı sadece 5 ay evli kalabildi. Ayrılık sebebi olarak gösterilen tercih ettiği her kombin aslında onun özgün tarzını ortaya koyuyordu. Kendine yakışanı tercih eden ve karakterinden ödün vermeyen Hadise 14.4 milyon takipçili hesabını adeta coşturdu.