Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hadise, Leopar Tarzıyla Yenikapı Konserinde Göz Kamaştırdı!

Hadise'nin muhteşem Yenikapı konserinde giydiği cesur leopar kostümüyle dikkat çektiği sosyal medyada olay oldu. Rapçi Murda ile aşk iddialarına cevap vererek dostluklarını vurguladı. Popüler şarkıcı Hadise'nin tarzı takipçileri arasında tartışmalara yol açtı.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 13:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hadise, Leopar Tarzıyla Yenikapı Konserinde Göz Kamaştırdı!

Hadise'nin muhteşem Yenikapı konserinde giydiği cesur leopar kostümüyle dikkat çektiği sosyal medyada olay oldu.

Rapçi Murda ile aşk iddialarına cevap vererek dostluklarını vurguladı. Aktif Instagram kullanımıyla ünlü isimler arasında yer alıyor.

Popüler şarkıcı Hadise'nin tarzı takipçileri arasında tartışmalara yol açtı. Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile olan ayrılığı uzun süredir gündemde olan Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla her zaman konuşulmaya devam ediyor.

Şarkıcının her paylaşımı olay yaratırken, bu defa dikkatleri konser tarzı çekti. Hadise, sahne performanslarındaki cesur kostümleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Yenikapı konseri için tercih ettiği leopar desenli kostümüyle ünlü şarkıcı bir kez daha gündeme geldi. Ancak bu tarzı, sosyal medyada farklı tepkilerle karşılaştı.

Leopar Tarzıyla Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Hadise'nin leopar tarzı, bazı takipçileri tarafından abartılı bulunurken, bazıları ise ona çok yakıştığını savundu. Ünlü şarkıcının gönderisinin altında, 'Lütfen düzgün kıyafetler seç', 'Uzun zamandır ilk kez rüküşlüğü seçtin' diyenler olduğu gibi, 'Çok güzel olmuşsun', 'Harika görünüyorsun' diyenler de vardı.

Hadise ve Murda Aşk İddialarına Cevap Verdi

Son dönemde rapçi Murda ile aralarında çıkan 'aşk' iddialarına Hadise, geçtiğimiz günlerde cevap vermişti. İkilinin çok yakın iki dost olduğunu söyleyen Hadise, 'Aramızda sürekli bir şey olduğu yazılıyor çiziliyor. Bunlar olacak. Biz çok iyi iki dostuz. Çok güzel bir uyum yakaladık. Böyle durumlarda hemen bir yakıştırma yapılıyor. Murda benim canım dostum. Çok güzel vakit geçiriyoruz ve çok güzel şarkılar yazıyoruz' şeklinde açıklama yapmıştı.

Hadise'nin Sosyal Medya Etkinliği

Mehmet Dinçerler ile olan ayrılığı sürekli olarak gündemde kalan Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı gönderilerle sık sık konuşuluyor. Şarkılarıyla olduğu kadar cesur sahne kostümleriyle de dikkatleri üzerine çeken Hadise, aktif bir şekilde Instagram sayfasını kullanıyor ve ünlü isimler arasında yer alıyor.