Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Filmi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Yeşilçam'ın unutulmaz komedi filmi Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ShowTV'de yayınlanacak. Film, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Tarık Akan ve Halit Akçatepe gibi birbirinden ünlü isimleri kadrosunda bulunduruyor. Hababam Sınıfı, aslında mezun olmamıştır. Sadece Mahmut Hoca'yı mutlu etmek için sahte diplomalar götürmüşlerdir. Okula dönüşlerinde yasaklar yeniden başlar. Edebiyat öğretmeni olarak atanan Semra Hoca'nın okula gelmesiyle olaylar karmaşıklaşır. İnek Şaban, Semra Hoca'ya aşık olur ve arkadaşları da ona destek olur. Ancak, şaka zamanla kontrolden çıkar ve okulda işler karışır. Kemal Sunal, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Semra Özdamar, Tarık Akan, Şener Şen gibi birbirinden başarılı oyuncular Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 21:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Filmi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Filmi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Yeşilçam'ın unutulmaz komedi filmi Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ShowTV'de yayınlanacak. Film, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Tarık Akan ve Halit Akçatepe gibi birbirinden ünlü isimleri kadrosunda bulunduruyor.

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Filminin Konusu

Hababam Sınıfı, aslında mezun olmamıştır. Sadece Mahmut Hoca'yı mutlu etmek için sahte diplomalar götürmüşlerdir. Okula dönüşlerinde yasaklar yeniden başlar. Edebiyat öğretmeni olarak atanan Semra Hoca'nın okula gelmesiyle olaylar karmaşıklaşır. İnek Şaban, Semra Hoca'ya aşık olur ve arkadaşları da ona destek olur. Ancak, şaka zamanla kontrolden çıkar ve okulda işler karışır.

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Oyuncuları

Kemal Sunal, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Semra Özdamar, Tarık Akan, Şener Şen gibi birbirinden başarılı oyuncular Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde yer almaktadır.