Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hababam Sınıfı Müdürünün Ünlü Oğlu

Hababam Sınıfı serisinde okul müdürünü canlandıran Muharrem Gürses'in ünlü komedyen oğlu Atilla Arcan hakkında büyük sır ortaya çıktı. Arcan, birçok film ve dizide başarılı performans sergilemiş ve Seksenler dizisindeki 'Belediye Başkanı Şinasi Selvioğlu' karakteriyle tanınmıştır.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 12:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hababam Sınıfı Müdürünün Ünlü Oğlu

Büyük sır ortaya çıktı!

Hababam Sınıfı'nın müdürünün oğlu daha ünlüymüş. Türk sinemasının duayen sanatçısı 'Hababam Sınıfı' serisinde okul müdürünü canlandıran Muharrem Gürses'in oğlunun da çok ünlü bir oyuncu olduğunu biliyor musunuz?

'Hababam Sınıfı' serisinin üç filminde okulun uyanık müdürünü canlandıran Muharrem Gürses'in oğlu da ünlü çıktı. Gürses'in oğlu ünlü komedyen çıktı.

Hababam Sınıfı serisinde okul müdürünü canlandıran Muharrem Gürses'in oğlu da ünlü çıktı.

İşte Muharrem Gürses'in oğlu..Hababam Sınıfı filmi üzerinden yıllar geçmesine rağmen Türk sinemasının efsane yapımları arasında yer almaya devam ediyor.

Türk sinema tarihinin en sevilen filmlerinden olan Hababam Sınıfı serisi oyuncuları hakkında ortaya çıkan gerçekler duyanları şaşırtıyor.

1975 yılında izleyiciyle buluşan Hababam Sınıfı filminde okul müdürü olarak izleyicinin sinir olduğu ünlü oyuncu Muharrem Gürses hakkında büyük sır ortaya çıktı. Meğer usta oyuncunun oğlu kendisinden de ünlüymüş...

Muharrem Gürses'in oğlu Atilla Arcan

Muharrem Gürses'in oğlu, kendisi gibi oyunculuk yapan Atilla Arcan'dır. Babasının soyadı olan Gürses'i kullanmayan Arcan, pek çok film ve dizide usta oyunculuğunu sergiledi.

Atilla Arcan'ın en dikkat çeken performansı ise elbette Süleyman Demirel taklidi oldu.

Arcan, bir söyleşisinde, herhangi birinin taklidini iyi yapabilmek için o kişiyi sevmesi gerektiğini ifade etmişti.

Seksenler dizisinin yıldızı

Atilla Arcan en bilinen rolü ise Seksenler dizisinde canlandırdığı 'Belediye Başkanı Şinasi Selvioğlu' oldu. Sevilen karakteri canlandıran oyuncu, 2015 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi Küçükyalı Mezarlığı'na defnedildi.