Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Guti Futbolu Bıraktıktan Sonra Antrenörlüğe Başladı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Guti, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük kariyerine adım attı. Guti, son olarak Almeria'da teknik direktörlük yaptı. Beşiktaş'ın teknik futbol sorumlusu Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, oğlu için dua ettiğini söyledi. Burak Yılmaz'ın antrenörlük yapmak istemesi nedeniyle futbol oynaması yönünde gelen teklifleri kabul etmediği belirtildi. Burak'ın teknik direktörlük geleceği için derbiyi kazanmanın önemli olduğu vurgulandı. Beşiktaşlı Salih Uçan'ı İngilizlerin istediği bildirildi. Karabükspor'da görev yapan Fikret Yılmaz'ın şu an boşta olduğu ifade edildi.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 19:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Guti Futbolu Bıraktıktan Sonra Antrenörlüğe Başladı

Guti Futbolu Bıraktıktan Sonra Antrenörlüğe Başladı

Beşiktaş'ta forma giymesinin ardından futbola veda eden Guti daha sonra antrenörlük kariyerine adım attı. 2018-19 sezonunda Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük görevini de üstlenen Guti, son olarak Almeria'da teknik direktörlük yaptı.

Guti'nin Burak Yılmaz paylaşımı

Guti'nin sosyal medya hesabından yaptığı Burak Yılmaz paylaşımı büyük etkileşim aldı. Guti'nin paylaşımına Burak Yılmaz'ın kalp emojisiyle cevap verdiği görüldü.

Beşiktaş'ın Teknik Futbol Sorumlusu Burak Yılmaz'ın Babası Dua Ediyor

Beşiktaş'ın teknik futbol sorumlusu Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, oğlu için dua ettiğini söyledi. Galatasaray derbisinde...

Beşiktaş'ta Yıldız Oyuncu İçin Bir İlk!

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu için bir ilk! Galatasaray derbisinde... Oğlum için dua ediyorum.

Futbol Oynaması Yönünde Gelen Teklifleri Kabul Etmedi

Beşiktaş takımındaki pek çok oyuncunun, Burak Yılmaz'ın takım arkadaşı olduğunu belirten Fikret Yılmaz, Burak hiçbir zaman duruşunu bozmadı, ısrarla antrenörlük yapmak istediğini söyledi. Bundan dolayı futbol oynaması yönünde gelen teklifleri kabul etmedi.

Burak'ın Teknik Direktörlük Geleceği İçin Derbiyi Kazanmak Çok Önemli

Burak'ın teknik direktörlük geleceği için derbiyi kazanmak çok önemli. Beşiktaş'ın kazanması, ligin seyir zevkini de arttırır.

Beşiktaşlı Salih Uçan'ı İngilizler İstiyor! Sürpriz Talip...

Galatasaray - Beşiktaş derbisine gitmeyeceğini belirten Yılmaz, Derbiye gitmeyeceğim. Oğlumun aklının tribünde olmasını istemiyorum. Tamamen sahaya konsantre olmalı. Her şeyi tek başına başardı. İnşallah bu sefer de tek başına başaracak dedi.

Son olarak Karabükspor'da görev yapan ve 5 Eylül 2018 yılında takımdan ayrılan Fikret Yılmaz, şu an boşta bulunuyor.

66 yaşındaki teknik adam kariyerinde Balıkesirspor, Orduspor, Kayseri Erciyesspor gibi takımları da çalıştırdı. Ayrıca Ankaraspor ve Ankaragücü'nde de kaleci antrenörü olarak görev yaptı.