Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gurbetçi Erdoğan'a Neden Oy Verdiğini Kahkaha Atarak Yanıtladı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'a oy verdiğini söyleyen bir gurbetçi, doların yükselmesini istediği için oy verdiğini açıkladı. Bu açıklama sosyal medyada tepki çekti.

Yayın Tarihi: 27.07.2023 20:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gurbetçi Erdoğan'a Neden Oy Verdiğini Kahkaha Atarak Yanıtladı

Gurbetçi Erdoğan'a Neden Oy Verdiğini Kahkaha Atarak Yanıtladı

Seçimlerde neden Erdoğan'a oy verdiğini açıklayan gurbetçinin sözleri şaşkınlık yarattı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'a oy verdiğini söyleyen gurbetçi kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi. Açık konuşacağım diyen gurbetçi, "Ben Erdoğan'a oy verdim. Ben yurt dışında çalışıyorum ve dolar kazanıyorum. Doların yükselmesi benim işime gelir. Doların yükseleceğini biliyordum mevcut iktidar devam ederse. Dolar yükselsin diye oy verdim" dedi.

Gurbetçiye Neden Erdoğan'a Oy Verdiğini Sormuşlar! Kilometrelerce Uzaktan Böyle Alay Etti

Gurbetçi bir vatandaş 'Neden Erdoğan'a oy verdin?' sorusuna alay ede ede yanıt verdi. Bu soruyu sorulması gereken kişilerin ise Türkiye'de yaşayanlar olduğunu söyledi. Türk halkı 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından ekonomik yükü sırtında buldu. Tepeden tırnağa her şeye zam gelirken, TL'de döviz kuru karşısında erimeye devam ediyor.

İbretlik Yanıt

Öte yandan vatandaşlarla yapılan röportajlar ise sosyal medyadan yayılıyor. Bu kez bir gurbetçiye neden Erdoğan'a oy verdiğine dair soru yöneltildi. Gurbetçi vatandaş o soruya Kılıçdaroğlu'na güvenmediği için ve doların artması işine geldiği için yanıtını verdi.

Gurbetçi Vatandaşın Alay Edercesine Yaptığı Konuşma Sosyal Medyada Gündem Oldu