Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gupse Özay'ın Yeni Filmi Lohusa Hakkında Bilgiler

Gupse Özay'ın yeni filmi Lohusa'nın çekimleri devam ediyor. Ünlü oyuncu, gerçek hayatta doğumunu gerçekleştiren doktoruyla birlikte kamera karşısına geçti. Film, genç bir anne-babanın doğum sonrası yaşadıkları komik olayları konu alıyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 12:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gupse Özay'ın Yeni Filmi Lohusa Hakkında Bilgiler

Gupse Özay'ın Yeni Filmi Lohusa'nın Çekimleri Devam Ediyor

'Eltilerin Savaşı', 'Görümce' ve 'Deliha' filmleriyle hafızalarda yer eden Gupse Özay’ın yeni projesi Lohusa'nın çekimleri devam ediyor. Ünlü oyuncu, üç yıllık sessizliğine nokta koyduğu filmde bir de sürprize imza attı.

Geçtiğimiz yıl kızı Jan Asya’yı kucağına alarak ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Özay, gerçek hayatta doğumunu gerçekleştiren kadın doğum uzmanı Prof. Dr. Melih Atahan Güven ile birlikte kamera karşısına geçti. Melih Atahan Güven, filmde Gupse Özay'ın hayat verdiği 'Burcu' karakterinin doktorunu canlandırdı. 39 yaşındaki başarılı oyuncu, doğum sahnesiyle birlikte gerçek hayattaki doktoruyla aynı deneyimi yeniden yaşadı.

Genç bir anne-babanın, doğumdan sonra yaşadıkları 40 günü ve bu süreçte başlarına gelen komik olayları konu alan Lohusa filminin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. 2024 yılında beyaz perdede izleyici karşısına çıkacak filmde, Gupse Özay'ın yanı sıra Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan, Elif Nur Kerkük, Su Şanad ve Feri Baycu Güler da yer alıyor.