Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Günsan Elektrik, Anahtar ve Priz Sektöründe Yeni Yatırımlarına Hız Verdi

Günsan Elektrik, yeni yatırımlarına hız vererek çevre dostu teknolojiler ve sürdürülebilir işletme uygulamalarıyla donatılmış yeni üretim tesisi kurmayı hedefliyor. Şirket, anahtar ve priz sektöründeki öncü konumunu sürdürmek ve yeni ürün gamının yüzde 15'ini akıllı ürünlerden oluşturmak istiyor. Ayrıca, EMEA bölgesinde anahtar-priz üretim merkezi olma hedefine büyük katkı sağlamayı planlıyor.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 12:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Günsan Elektrik, Anahtar ve Priz Sektöründe Yeni Yatırımlarına Hız Verdi

Günsan Elektrik, Yeni Üretim Tesisiyle Üretim Kapasitesini Artıracak

Günsan Elektrik, Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan başta olmak üzere 50'den fazla ülkeye ürünlerini sunan bir anahtar ve priz sektörü şirketidir. Şirket, çevre dostu teknolojiler ve sürdürülebilir işletme uygulamalarıyla donatılmış yeni üretim tesisiyle 2024 yılında faaliyete geçmeyi planlamaktadır. Bu yeni tesis, üretim kapasitesini yüzde yüz oranında artıracak ve akıllı ürünlerin yüzde 15'ini içerecek.

EMEA Bölgesinde Anahtar Priz Merkezi Olacak

Günsan Elektrik Genel Müdürü Erhan Kaya, şirketin anahtar ve priz sektöründeki lider konumunu sürdürmeyi ve ileriye taşımak için çalıştıklarını belirtti. Şirket, önümüzdeki iki yıl içinde 20 milyon euro'luk bir yatırım planlıyor ve yeni fabrika ile üretim kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor. Ayrıca, yeşil teknolojilerle donatılan yeni tesisin, EMEA bölgesinde anahtar-priz üretim merkezi olmasının önemli bir katkı sağlayacağına inanıyor.

Yaşamı Kolaylaştıran Ürünler

Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Burcu Mungan, şirketin yenilenme vizyonu hakkında konuştu. Şirket, tasarımlarında estetiğin yanı sıra işlevselliği de ön plana çıkararak, farklı yaşam alanlarına uyum sağlayabilen, güvenli ve estetik elektrik ürünleri üretmeyi hedefliyor. Ayrıca, kullanıcı deneyimini iyileştirerek online alışverişteki oranlarını artırmak için çalışmalar yapıyorlar. Yenilenme sürecinin bir parçası olarak kurumsal kimliklerini de güncellediklerini belirtti.