Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Güney Koreli Fenomen Jino Kim Türk Berberine Uğradı

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Güney Koreli fenomen Jino Kim, Türk berberine uğrayarak Türk usulü bir saç kesimi deneyimi yaşadı. Jino Kim'in Türkiye tatili ve dans yeteneği hakkında bilgiler verildi.

Yayın Tarihi: 05.07.2023 20:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Güney Koreli Fenomen Jino Kim Türk Berberine Uğradı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Türkçe sipariş vermeye çalışması viral olan Güney Koreli fenomen Jino Kim, Türkiye'ye gelmişken bir de Türk berberine uğramadan evine dönmek istemedi.

Kore'dekinden oldukça farklı bir saç kesim stiline sahip olduğumuz çok açık olsa da, kendisinin yaşadığı en iyi deneyim lavaboya sokulup yıkanan kafası oldu! Anladığınız üzre Asya bir Türk. Çift uzun süredir birlikte sosyal medya paylaşımları yapmayı sürdürüyor. Jino'nun aslında dansçı olduğunu da baştan söylemiş olalım.

Evet gayet keyifli bir şekilde içeri giriyor gördüğünü gibi. Saçını kesecek olan beyefendiye de 'Sana güveniyorum' diyor. Ardından ilk durağı belli, en lüks erkek kuaförüne de gitsen durum değişmiyor; lavaboda yıkanan saç. Sonrasında havluyla saçlarının kurulanması son derece hoşuna gidiyor. ???? Gerçekten Türk usulü bir kesim oldu Jino'nunki. Neyse ki üstleri yine uzun bıraktılar da yüz tipi çok değişmedi. K-Drama izleyenler bilir ki; saçını değiştiren Koreli bir erkeği ilk kez görmüş gibi olursunuz. O kadar değişiyorlar gerçekten.

İşin garibi Jino durumdan çok memnun arkadaşlar, 'Ne güzel ya' deyip duruyor. Çünkü Türkiye'nin sıcağı çok fazla gelmiş kendisine. Ensesinden aşağı kafasına soğuk suyu yiyince mutlu oldu garibim. Neyse kesimini bitirip herkese de teşekkür etmeyi unutmuyor.

Son dönemlerde keşfette karşımıza çıkan ve radarımıza takılan bir isim var ki, dünyalar tatlısı kendisi. Kız arkadaşı ile birlikte YouTube videoları çekiyor olmalarının yanı sıra profesyonel dansçı olduğunu öğrendiğimiz Jino Kim, şimdilerde Türkiye'ye tatile gelmiş. Gelin bakalım kimmiş bu Jino Kim, neler yaparmış?

Seul'de yaşayan Jino'nun sosyal medyada 87,5 bin takipçisi var. Asya Özbek asıllı bir Türk. Kendisi 26 yaşında ve YouTube videoları ile tanınmış bir fenomen. Yaşamını Güney Kore'de sürdürüyor ve 5 dil bilmesinin getirdiği avantaj ile orada dil dersleri vererek geçimini sağlıyor.

Bu arada ne kadar uzun zamandır beraber olduklarını merak edenler için 25 Ağustos'ta beşinci yıllarını kutlayacaklarının bilgisini de vermiş olalım. Nazar savar boncuklar iş başına! ????

Kendisi sosyal medyada son derece aktif biri. Asya'nın videolarından da bildiğimiz kadarıyla Jino, yıllardır profesyonel bir şekilde dans ediyor. Bu arada kendisinin son derece başarılı bir dansçı olduğunu anlamanız için sosyal medyasında birkaç dakika gezinmeniz yeterli olacak.

Uyarlama yaptığı şarkıların yanı sıra, sözü ve bestesi kendine ait olan birkaç parçası da olan Jino, bu şarkıları YouTube kanalında yayınlıyor.

Kız arkadaşı Asya sayesinde az da olsa Türkçe konuşabilen Jino, Türkiye tatilinde sipariş verdiği videosuyla sosyal medyada viral oldu.

Instagram: jinokimm
YouTube: 김진오
TikTok: 김진오(JINO KIM)
Asya Vivian Instagram: asya_vivi
Asya Vivian YouTube: Asya Vivian