Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gülşen Sahne Kıyafetiyle Yine Gündemde

Sahne kıyafetleriyle sıklıkla gündeme gelen ve sanatçılar arasında tartışmalara neden olan Gülşen yine çok konuşulacak bir olaya imza attı.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 14:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gülşen Sahne Kıyafetiyle Yine Gündemde

Gülşen Sahne Kıyafetiyle Yine Gündemde

Sahne tarzıyla sık sık adından söz ettiren Gülşen gündemden düşmüyor. Birçok başarılı şarkıya imza atan ünlü isim sosyal medya hesabından son sahne tarzını paylaştı. Arkasında simli kanat olan, yanları siyah pembe bir tulum tercih eden Gülşen tüm dikkatleri üzerine topladı. Pembe saçları ve pembe tulumuyla dikkat çeken ünlü popçu Gülşen'in pozlarına ünlü isimlerden de beğeni ve yorum yağdı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Bilemedim ne yazmam gerekiyor; Seni kalbi seviyorum. Bu yetmez mi? yorumunda bulundu. Gülşen Çolakoğlu, geçtiğimiz günlerde sipariş verdiği kıyafetleri almak için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansımıştı. 47 yaşındaki şarkıcı, arabasını park edince olanlar oldu. Bir VIP araç yolun ortasında bir anda stop etti ve çalışmadı. Gülşen, tam da arabasının bulunduğu yerde arıza olunca park yerinde kaldı. Bu sırada aracını almak için gelen sanatçı, adeta deliye döndü.

Çok sinirlenen Gülşen, bunun acısını yanında bulunan bir kız çocuğu ile kendisini görüntüleyen basın mensuplarından çıkardı.

Ünlü popçu, işlerini yapan muhabirlere, Yeter artık çekmeyin. Çocuk var yanımda. Yetmedi mi aldığınız görüntü? diyerek isyan etti. Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu hakkında verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle geçtiğimiz aylarda dava açılmıştı. İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Gülşen Çolakoğlu katılmazken avukatları hazır bulunmuştu.

Esasa ilişkin mütalaanın açıklandığı duruşmada, suça konu sözlerin kışkırtıcı, düşmanca tutum ve davranışlar sergilemeye yönelik ifadeler içerdiği belirtildi. Gülşen'in söylediği sözün ayrımcı ve tahrik edici olduğu anlatılan mütalaada, 'Bu tahrikin halkın birbirine karşı düşmanlık uyandırmaya elverişli olduğu, suçu oluşturan söz ve beyanların umuma açık bir yerde sarf edildiği ve yayınlanmasının akabinde fiilin tahrik edilenler tarafından algılandığı anda suçun tamamlandığı, yine video çözümleme ve açık kaynak araştırma raporunda da belirtildiği üzere davaya konu söz ve beyanları içeren videonun birçok hesap ve grup tarafından olumsuz yorum ile paylaşılarak sosyal medyada gündeme geldi..' ifadeleri kullanıldı. Duruşma savcısı mütalaada Gülşen Çolakoğlu'nun, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçunu işlediğini belirterek 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti. Mütalaaya karşı Gülşen'in avukatlarına savunmalarını hazırlamak için süre veren mahkeme duruşmayı erteledi. Gülşen'e iyi hal indirimi yapan mahkeme cezayı 10 aya düşürdü. Mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ve 5 yıl süreyle denetim süresine tabi tutulmasına da karar verdi. Gülşen 5 yıl suç işlemezse hakkındaki dava düşecek.