Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gülcemal Dizisinin 12. Bölümüne Dair Detaylar ve Beklentiler

FOX'un popüler dizisi Gülcemal'in 12. bölümünde yaşanacaklar izleyicileri heyecanlandıracak. Mustafa'nın Pehlivan hakkında öğrendiği gerçekler, Deva ve Gülcemal'i sarsacak. Gülcemal, Mert'i hayatlarından çıkarmak isterken bir darbe de kardeşi Gülendam'dan alacak. Her şeye rağmen Deva'dan vazgeçemeyen Gülcemal, her şeyini kaybetmiş bir adam olacak ve herkesi şok edecek bir karar alacak.

Yayın Tarihi: 07.07.2023 06:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gülcemal Dizisinin 12. Bölümüne Dair Detaylar ve Beklentiler

Gülcemal Dizisinde Neler Oluyor?

FOX ekranlarının sevilen dizisi Gülcemal, 6 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak 12. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Mustafa'nın Pehlivan hakkında öğrendiği gerçekler, hem Deva'yı hem de Gülcemal'i derinden etkileyecek. Deva'nın evi terk etmesi ve Gara'nın Deva'nın annesi olduğunun ortaya çıkması, Gülcemal'i adeta yıkacak. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını bilen Gülcemal, yeni bir hayat planı yapacak.

Gülcemal ve Deva Arasındaki İlişki

Gülcemal, Mert'i hayatlarından çıkarmak isterken bir darbe de kardeşi Gülendam'dan alacak. Her şeye rağmen Deva'dan vazgeçemeyen Gülcemal, kendini onun kapısında bulacak. Ancak o gecenin sabahında Gülcemal, her şeyini kaybetmiş ve yapayalnız bir adam olacak. Ve herkesi şok edecek bir karar alacak: Yenilgiyi kabul edecek ve bir daha dönmemek üzere gidecek.

Yeni Bölüm Fragmanı ve Daha Fazlası

Gülcemal'in yeni bölüm fragmanına ve daha fazlasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. FOX GÜLCEMAL 12. BÖLÜM FRAGMAN İZLE FOX GÜLCEMAL 12. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE FOX GÜLCEMAL SON BÖLÜM İZLE FOX GÜLCEMAL TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞ