Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Greta Gerwig, Barbie'nin devam filmi üzerinde çalışmaya hevesli değil

Greta Gerwig, Barbie'nin devam filmi üzerinde çalışmaya hevesli olmadığını açıkladı. Ancak, Barbie'nin devam filminin çekilip çekilmeyeceği hala belirsizliğini koruyor. Barbie filmi için birçok ünlü isim potansiyel oyuncu kadrosuna katılmak istiyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 14:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Greta Gerwig, Barbie'nin devam filmi üzerinde çalışmaya hevesli değil

Greta Gerwig'in devam filmi hakkındaki açıklamaları

Gerwig tarafından yönetilen komedi filmi, 21 Temmuz'da yapılan prömiyerinden sonra gişede yüksek rakamlar yapmaya devam etse de, Gerwig'in şu anda bir devam filmi üzerinde çalışmaya hevesli olmadığını söyledi. Gerwig, gerçek hayattaki ortağı Noah Baumbach ile birlikte senaryosunu yazdığı film için, 25 Temmuz'da The New York Times'a verdiği demeçte, "Şu anda sahip olduğum tek şey bu" dedi. Her filmin sonunda böyle hissediyorum, asla başka bir fikrim olmayacak ve yapmak istediğim her şeyi yaptım. Gerwig, İzleyicilerin hayallerini yıkmak istemem, ancak şu anda tamamen yeni bir film için sıfırdayım" dedi.

Barbie'nin devam filmi hakkındaki belirsizlik

Ancak, tüm bu açıklamalara rağmen Barbie'nin devam filminin çekilip çekilmeyeceği hala belirsizliğini koruyor. Başrolünde Barbie karakterini canlandıran ve film yapımcısı olan Margot Robbie, daha önce hiçbir şeyin resmi olmamasına rağmen başka potansiyel bir film için görüşmelere katıldığını söylemişti. Haziran ayında Time dergisine verdiği röportajda, "Bir noktadan sonra elbette fikirler değişebilir. Ama bence bir ilk filmi çekmeye çalışırken aynı zamanda devam filmlerini de planlarsan biraz tuzağa düşüyorsun" dedi. Bu açıklama, Barbie serisinin hayranları arasında merak uyandırdı ve bir devam filminin geleceği hakkında spekülasyonlar başladı.

Barbie filminin potansiyel oyuncu kadrosu

Barbie diyarının bir sonraki sakini olma fırsatı için birçok ünlü ismin sıraya girdiği biliniyor. Barbie filmiyle aynı gün vizyona giren Oppenheimer filminin başrol oyuncusu Cillian Murphy, Omelete'ye verdiği röportajda Ken rolüne ilgi duyup duymadığı sorulduğunda, "Senaryoyu okuyalım. Bir konuşma yapalım." diyerek Ken rolüne göz kırptı. Ardından, Cillian Murphy'nin rol arkadaşları Emily Blunt ve Matt Damon da Barbie filmi için yeşil ışık yaktı. Emily Blunt, Brezilya basınına verdiği demeçte, "Greta Gerwig ile her şeyi yaparım" dedi. Bu gelişmelerle birlikte Barbie filminin potansiyel oyuncu kadrosu günden güne şekillenmeye başlıyor.