Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Google'da Gizli Oyun: Katamari

Google'ın yeni ve gizli oyunu basitliğiyle gülünç derecede eğlenceli. Oyun popüler bir Japon video oyunu olan Katamari'ye dayanmakta. Google, arama sonuçlarınızı sihirli bir topa dönüştüren Katamari adlı oyununu çıkardı. Google, birçok oyunu kendi sitesinin içine saklıyor. Google'da gizlenen bazı oyunların ismi şöyle: Runner Dino, Atari Breakout, Google Basketbol, Zerg Rush, Google Earth Flight Simulator, Solitaire, Tic Tac Toe, Snake. Google, ünlü Japon video oyunu olan Katamari adlı oyunu şerefin sitesine gömdü. Katamari oyununu Google'da oynamak isterlerse Google'a "Katamari" yazması gerekiyor. Katamari yazdıktan sonra isterseniz yön tuşları ile isterseniz de fare ile topu ekranınızda hareket ettirip Google sayfasındaki her şeyi topa yapıştırabiliyorsunuz.

Yayın Tarihi: 01.07.2023 17:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Google'da Gizli Oyun: Katamari

Yapacak bir şey bulamıyor ve can sıkıntıdan parmaklarınızı masaya tıkırdatarak boş boş duruyor musunuz? Daha fazla sıkılmayacaksınız! Google'ın yeni ve gizli oyunu basitliğiyle gülünç derecede eğlenceli.

Oyun popüler bir Japon video oyunu olan Katamari'ye dayanmakta. Oyunun 20. yıl dönümü şerefine Google, arama sonuçlarınızı sihirli bir topa dönüştüren Katamari adlı oyununu çıkardı.

Google'da Gizli Oyunlar

Google, birçok oyunu kendi sitesinin içine saklıyor. Hatta bazı diziler ile ilgili de animasyonlar mevcut. Örneğin Google'a Friends dizisinin sevilen karakteri Chandler Bing'i arattığınızda, Bing'in evinde iki tane bulunan koltuğun çizimini göreceksiniz. O koltuğuna tıkladığınızda Bing'in evinde beslenen örnek ve civciv çıkacak ve ses çıkaracaklar. İkili Bing'in evinde nasıl geziyorsa ekranınızda da gezecek. Google'da gizlenen bazı oyunların ismi şöyle: Runner Dino, Atari Breakout, Google Basketbol, Zerg Rush, Google Earth Flight Simulator, Solitaire, Tic Tac Toe, Snake.

Katamari Oyunu

Google, ünlü Japon video oyunu olan Katamari adlı oyunu şerefin sitesine gömdü. 20. yılını dolduran Katamari oyunu, artık Google'da. Kullanıcılar, Katamari oyununu Google'da oynamak isterlerse Google'a "Katamari" yazması gerekiyor. Katamari yazdıktan sonra isterseniz yön tuşları ile isterseniz de fare ile topu ekranınızda hareket ettirip Google sayfasındaki her şeyi topa yapıştırabiliyorsunuz. Eğlenceli bu oyunu oynayaraklara şimdiden iyi eğlenceler...