Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Google, iPhone 14 Pro ile Dalga Geçti

Google, iPhone 14 Pro ile dalga geçti. Android ekosisteminin başında yer alan ve kısa süre önce Pixel Fold modelini duyuran Google, yeni tanıtım reklamlarında iPhone 14 Pro'nun kamera, gökyüzü fotoğrafçılığı, VPN, kablosuz şarj ve katlanabilir form faktörü gibi özelliklerini eleştirdi.

Yayın Tarihi: 22.06.2023 16:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Google, iPhone 14 Pro ile Dalga Geçti

Google, iPhone 14 Pro ile Dalga Geçti

Apple'ın büyük rakipleri, uzun yıllardır reklam kampanyalarıyla iPhone'a sataşıyor. Sonuçta, Apple'ın dünyadaki en büyük telefon üreticisi olmasının bir nedeni var, şirket piyasaya yön veren telefonlar üretiyor.Öte yandan, iPhone mükemmel değil ve yeni modeli bile diğer amiral gemisi cihazların bazı özellikleriyle boy ölçüşemiyor. İşte Google da, bu eksikliklerden yararlanarak, herhangi bir çirkin ithamda bulunmadan iPhone'u alaya alan, gerçekten komik bir reklam kampanyası oluşturdu.

Akıllı telefon pazarında Apple ve Samsung arasında yaşanan rekabete sürpriz bir isim dahil oldu. Android ekosisteminin başında yer alan ve kısa süre önce Pixel Fold modelini duyuran Google, yeni tanıtım reklamlarında iPhone 14 Pro ile dalga geçti.

Bildiğiniz üzere akıllı telefonlar söz konusu olduğunda akla gelen ilk markalar Samsung ve Apple oluyor. Öyle ki her iki markanın yayınladığı reklamlar ile birbirlerine karşı çeşitli göndermeler yaptığına tanık oluyoruz. Şimdi ise Google, yayınladığı birden reklamda iPhone 14 Pro'nun kamera, gökyüzü fotoğrafçılığı, VPN, kablosuz şarj ve katlanabilir form faktörü gibi özelliklerini eleştirdi.

İster bir iPhone tutkunu, ister bir Google Pixel hayranı olun, bu reklamların iyi niyetli eğlencesini takdir etmek lazım. Ürününüzü var olan en popüler telefonla kasıtlı olarak karşılaştırmak ince bir çizgide yürümek demek, ancak Google bu kampanyada kusursuz bir üslup tutturmayı başarmış.