Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Google Chrome Uzantılarına Dikkat!

Google Chrome uzantılarına dikkat etmek gerekiyor. Çünkü bazı uzantılar siber güvenlik açısından telefon kullanıcıları için tehlikeli olabiliyor. Bu uzantılar kredi kartı bilgilerini ve kişisel bilgileri ele geçirip zarara uğramanıza sebep olabilir. Bu yüzden telefonunuzda eğer bu uzantılardan biri bile bulunuyorsa mutlaka bu uygulamadan kurtulun. Ardından tüm şifrelerinizi değiştirin. Bahsedilen bu uzantılar toplamda 87 milyon kişi tarafından indirilmiştir. Coogle Chrome uzantılarının bazıları zararlı olabiliyor. Çeşitli amaçlar ile kullanılan ve siber güvenlik sorunu yaratan bu uzantılar şifreleri ele geçirmektedir. Google Chrome uzantıları yüzünden tehlikede olduğu ortaya çıktı. Eğer telefonunuzda bu uygulamalardan biri bile varsa mutlaka silmeniz gerekmektedir. Auto Skip Ads, Bass Booster, Crystal Abdlock, Brisk VPN APK, Clipboard Helper, Maxi Refresher, Quick Translation, PDF Toolbox, Craft Cursors, Zoom Plus, Amazing Dark Mode, Awesome Auto RefresH gibi uygulamaların telefonlar i

Yayın Tarihi: 06.07.2023 19:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Google Chrome Uzantılarına Dikkat!

Google Chrome uzantılarına dikkat etmek gerekiyor.

Çünkü bazı uzantılar siber güvenlik açısından telefon kullanıcıları için tehlikeli olabiliyor. Bu uzantılar kredi kartı bilgilerini ve kişisel bilgileri ele geçirip zarara uğramanıza sebep olabilir. Bu yüzden telefonunuzda eğer bu uzantılardan biri bile bulunuyorsa mutlaka bu uygulamadan kurtulun. Ardından tüm şifrelerinizi değiştirin.

Google Chrome uyarıda bulundu. Kullanılan uzantılar dolayısıyla birçok kişinin başının ağrıdığını ve zarar gördüğünü söyleyen Google bu uzantıların 80 milyondan fazla indirmesinin olduğunu da söyledi. Yani ciddi bir tehlike olduğu görülmektedir. Chorome üzerinden saldırmasına ve bilgilerin deşifre olmasına sebep olabiliyor.

SİLİNMESİ GEREKEN UZANTILAR

Bahsedilen bu uzantılar toplamda 87 milyon kişi tarafından indirilmiştir. Coogle Chrome uzantılarının bazıları zararlı olabiliyor. Çeşitli amaçlar ile kullanılan ve siber güvenlik sorunu yaratan bu uzantılar şifreleri ele geçirmektedir. Google Chrome uzantıları yüzünden tehlikede olduğu ortaya çıktı. Eğer telefonunuzda bu uygulamalardan biri bile varsa mutlaka silmeniz gerekmektedir.

Auto Skip Ads, Bass Booster, Crystal Abdlock, Brisk VPN APK, Clipboard Helper, Maxi Refresher, Quick Translation, PDF Toolbox, Craft Cursors, Zoom Plus, Amazing Dark Mode, Awesome Auto RefresH gibi uygulamaların telefonlar için zararlı olduğu ortaya çıktı. Kişisel bilgilerinizi ele geçirerek kredi kartı şifrelerinizde dahil olmak üzere birçok özel bilgiye erişme fırsatını yakalıyorlar. Bu sebeple kesinlikle yukarıda yer alan uzantıları indirmemeniz gerekmektedir. Google Chrome'da ekliyse mutlaka kaldırın.

Yukarıdaki uygulamalar tam olarak 87 milyon indirme kaydetmiştir. Yani oldukça tehlikeli bir durum söz konusudur. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.