Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Google Arama, İngilizce Konuşma Pratiği Sunacak

Google Arama, İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek isteyenlere yardımcı olmak için yeni bir özellik sunacak. Bu özellik, Android cihazlarda kullanılabilir olacak ve başlangıçta Arjantin, Kolombiya, Hindistan, Endonezya, Meksika ve Venezuela'da kullanılabilecek. Google, özelliği daha fazla ülke ve dil için genişletmeyi planlıyor. Yeni özellik, İngilizce öğrenenlere etkileşimli bir konuşma pratiği deneyimi sunacak.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 23:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Google Arama, İngilizce Konuşma Pratiği Sunacak

Google, İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek isteyen insanlara yardımcı olmayı amaçlayan yeni bir özellikle birlikte Duolingo'ya rakip olmayı hedefliyor.

Bu özellik, Android cihazlarda Google Arama üzerinde sunulacak ve başlangıçta Arjantin, Kolombiya, Hindistan, Endonezya, Meksika ve Venezuela'da kullanılabilir olacak. Google, söz konusu özelliği gelecek dönemde daha fazla ülke ve dil için genişletmeyi de planlıyor. Yeni özellik, İngilizce'yi öğrenenler için etkileşimli bir konuşma pratiği deneyimi sunacak. Android kullanıcıları, Google Arama üzerinden İngilizce eğitimi alabilecek ve kişiselleştirilmiş geri bildirimlerle desteklenecek. Bu yeni özellik sayesinde dil öğrenenler, pratik yapma ve geri bildirim alma fırsatına sahip olacaklar. Google Arama, dil öğrenme sürecinde olanlara değerli bir araç sunmaktadır. İngilizce öğrenmek, kişilere yeni fırsatlar yaratabilir ve dünyayla bağlantı kurmalarına yardımcı olabilir. Google'ın bu yeni özelliği, İngilizceyi öğrenmeye çalışan 1,5 milyar kişiye yardımcı olmayı hedeflemektedir.