Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Göztepe Genç Oyuncusu Verona'nın Radarında

1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin genç savunma oyuncusu Verona'nın dikkatini çekti. Trabzonspor'dan Göztepe'ye bedelsiz olarak gönderilen Taha Altıkardeş, Verona ve Feyenoord'un radarında olduğu iddia ediliyor.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 17:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Göztepe Genç Oyuncusu Verona'nın Radarında

Göztepe Genç Oyuncusu Verona'nın Radarında

1. Lig ekiplerinden Göztepe, Cremonese ile oynadığı hazırlık maçıyla İtalya kampını tamamladı. 1-1'lik eşitlikle sona eren mücadelede Göztepe'nin golünü kaydeden 19 yaşındaki savunma oyuncusu, gösterdiği performansla Verona'nın dikkatini çekti. Mücadeleyi takip eden Verona scoutları, genç savunmacı hakkında bilgi toplayıp, durumunu sordu. Temsilcilerin, Göztepe'ye yeni transfer olan Taha'yı sezon içinde de takip edeceği öğrenildi.

Trabzonspor takımdan göndermişti! "Genç oyuncu Avrupa ekiplerini peşine taktı"

Trabzonspor'dan Göztepe'ye gönderilen genç oyuncunun ismi Avrupa ekipleriyle anılıyor. Trabzonspor'da Southampton'dan transfer edilen Orsic'e karşılık Göztepe'ye bedelsiz olarak gönderilen Taha Altıkardeş için İtalyan basınından transfer iddiası geldi. Southampton ile Göztepe'nin aynı şirkete bağlı olmasından ötürü, yapılan anlaşma çerçevesinde İzmir ekibine transfer olan Taha Altıkardeş'in; Verona ve Feyenoord'un radarında olduğu iddia edildi. İtalyan basınında yer alan iddiaya göre, Verona ve Feyenoord, genç stoper için harekete geçti. Trabzonspor, Taha Altıkardeş'i Ocak 2022'de Bursaspor'dan kadrosuna katmıştı. Taha, bordo mavili forma altında 3 resmi maçta görev yapmıştı.