Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Görsel Zeka Testi: Farklı Nesneyi Bulma

Görsel zekanızı ölçeceğiniz bu testte resimdeki fillerden biri farklı. Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde gizli lolipopu bulabildiyseniz tebrik ederiz. Yukarıdaki resimde bir sayfa dolusu tavşan görmekteyiz. Birbirinin aynı olan bu tavşanlardan biri diğerlerinden farklı. Doğru yanıtı 14 saniye içerisinde bulanları tebrik ederiz.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 19:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Görsel Zeka Testi: Farklı Nesneyi Bulma

İşte kafanızı karıştıracak bir test ile daha karşınızdayız.

Görsel zekanızı ölçeceğiniz bu testte resimdeki fillerden biri farklı. Farklı fili bulmak için ise 11 saniyeniz var. Yalnızca yüksek IQ'lu olanlar resimdeki farklı fili 11 saniyede buluyor.

Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde gizli lolipopu bulabildiyseniz tebrik ederiz. Bu yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor. Eğer sonuca 11 saniyede ulaşamadıysanız üzülmeyin. Doğru yanıtı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

İŞTE FARKLI OLAN FİL...

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçebileceğiniz bir test olan bu görselde farklı olan nesneyi bulmak için yüksek IQ'lu olmak gerekiyor. Yukarıdaki resimde bir sayfa dolusu tavşan görmekteyiz. Birbirinin aynı olan bu tavşanlardan biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen farklı tavşanı bulmanız. Doğru yanıta ulaşmak için süreniz ise 14 saniye. Ancak farklı tavşanı bulmak düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Deneyenlerin kafasını karıştıran bu optik illüzyonlu zeka testinde farklı tavşanı bulmak için yüksek IQ'lu olmak gerekiyor. Yalnızca bir dâhinin 14 saniyede çözebildiği bu testte kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı tavşanı görebilecek misiniz? Resimdeki farklı tavşanı bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.

Doğru yanıtı 14 saniye içerisinde bulanları tebrik ederiz. Sizler yüksek IQ'lu olduğunuzu bir kez daha kanıtlamış oldunuz. Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde farklı tavşanı 14 saniyede bulamayanlar için işte zeka bulmacasının doğru yanıtı: