Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gönül Dağı Dizisi Yeni Sezonunda Büyük Beğeni Toplayacak

Gönül Dağı dizisi yeni sezonunda sekiz yeni oyuncuyla izleyenlere keyifli saatler yaşatacak. Ecem Özkaya'nın yeni aşkı da merak konusu.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 20:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gönül Dağı Dizisi Yeni Sezonunda Büyük Beğeni Toplayacak

Gedelli Kasabası'nda sekiz yıl sonra…

Dizinin dördüncü sezonuna sekiz yıl sonrasından giriyoruz. Amcaoğullarının okul çağına gelmiş çocuklarının renkli maceraları, yeni sezonda izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.

Gönül Dağı ailesine yeni katılan oyuncular…

Gönül Dağı'nın dördüncü sezonuna sekiz yeni oyuncu katılıyor. Taner'in oğlu Ali'yi Kaan Şençubukçu, Ramazan ve Asuman'ın oğlu Ramazan Mete'yi Ataberk Tufan, Veysel ve Cemile'nin oğlu Yusuf'u Ömer Batu Dağlı, Veysel ve Cemile'nin kızı Yağmur'u Bade Irazlı, Erkan'ı Burak Can canlandıracak. Diziye ayrıca Sude Zülal Güler Yeşim, Öge Sözbaş Filiz, Süeda Çil ise Adile karakteriyle dahil olacak.

Gönül Dağı'nın yüz dördüncü bölümünde neler olacak:

Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen Gedelli Kasabası yine bildiğimiz gibidir… Amcaoğulları işleri büyütmüş hayallerindeki Bilişim Vadisi'ni kurmuştur. Roket çalışmaları için izin almakla uğraşan TVR, beklemedikleri bir tehlike ile karşılaşırlar. Roketin düşmesi nasıl engellenecektir? Amcaoğullarının çocukları okula başlayacaktır. Okulun ilk günü neler olacaktır? Selma Öğretmen, yıllardır verdiği sözü tutmuştur. Ali'den gelen haberle Selma kendisini beklemediği bir durum içinde bulur. Ali ne yapacaktır?

Ecem Özkaya'nın Yeni Aşkı

Gönül Dağı'nda canlandırdığı Zahide karakteriyle hafızalara kazınan Ecem Özkaya, yeni sezonla birlikte gündem oldu ve oyuncunun hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Yaklaşık on yıldır evli olduğu meslektaşı Mustafa Üstündağ'dan 2020'nin ilk günlerinde boşanan oyuncunun özellikle aşk hayatı merak edildi. Ecem Özkaya cephesinde geçen günlerde yeni bir gelişme yaşandı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncu, aşk orucunu bozdu. Ecem Özkaya, yeni bir aşka yelken açtı. Özkaya'nın yeni aşkını ise sevgilisinin sosyal medya profili ele verdi.