Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gökdeniz Karadeniz Rubin-2'nin Teknik Direktörlüğüne Getirildi

Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan'ın İkinci Lig ekibi Rubin-2'nin teknik direktörlüğüne getirildi. Bu, Gökdeniz için ilk antrenörlük deneyimi olacak. Rubin Kazan Başkanı Marat Safiullin, Gökdeniz'in kulübe dönmesinden çok mutlu olduklarını ve bilgi ve becerilerini genç nesle aktarabileceğinden emin olduklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 07.07.2023 22:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gökdeniz Karadeniz Rubin-2'nin Teknik Direktörlüğüne Getirildi

Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan'ın İkinci Lig Ekibi Rubin-2'nin Teknik Direktörü Oldu

Rubin Kazan tarafından yapılan resmi açıklamada, Gökdeniz Karadeniz'in Rubin-2'nin teknik direktörlüğüne getirildiği duyuruldu. Rubin Kazan’ın Premier Lig'de en çok gol atan oyuncusu unvanına sahip olan Gökdeniz, yeni görevi hakkında yaptığı açıklamada, “Rubin amblemli formayı bir kez daha giymek benim için büyük bir onur. Futbolcu olarak kariyerimin en güzel yıllarını burada geçirdim ve kendimi sahaya verdim. Şimdi yeni bir formatta kulübe yardımcı olmaya çalışacağım diye konuştu.

Gökdeniz Karadeniz'in İlk Antrenörlük Deneyimi

Yeni sezonda 2'nci Lig'de mücadele edecek olan ​Rubin-2, Gökdeniz Karadeniz için ilk antrenörlük deneyimi olacak. Rubin Kazan Başkanı Marat Safiullin, Gökdeniz Karadeniz'in kulübe dönmesinden çok mutlu olduklarını belirterek, 'O bir Rubin Kazan efsanesi, karizmatik bir kişilik, olağanüstü bir oyuncu. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte onu Rubin'e geri getirmeye karar verdik. Bilgi ve becerilerini genç nesle aktarabileceğinden eminiz. Yeni kariyerinde zaferler, başarılı ve verimli çalışmalar diliyorum.' ifadelerini kullandı.