Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gökberk Demirci ve Özge Yağız İlişkisi Tekrar Sona Erdi

Yemin dizisinde canlandırdıkları Emir ve Reyyan karakterleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gökberk Demirci ve Özge Yağız çiftinin ilişkisi tekrar sona erdi. İlişkilerine ikinci kez şans veren çift, bir kez daha ayrılık kararı aldı. Özge Yağız bu sezon başrolünü oynadığı 'Safir' dizisinin çekimleri sebebiyle Kapadokya'da, Gökberk Demirci de geçen sezon sonunda ekibine dahil olduğu 'Üç Kız Kardeş' nedeniyle Ayvalık'ta bulunuyor.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 11:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gökberk Demirci ve Özge Yağız İlişkisi Tekrar Sona Erdi

Gökberk Demirci ve Özge Yağız İlişkisi Tekrar Sona Erdi

Yemin dizisinde canlandırdıkları Emir ve Reyyan karakterleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gökberk Demirci ve Özge Yağız çiftinin dizi aşkı gerçek olmuştu. Yemin dizisinden ayrıldıktan sonra bir süre birlikteliklerine devam edip sonra ayrılan Gökberk Demirci ve Özge Yağız çifti ilişkilerine bir şans daha vermişti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; her yerde el ele, göz göze olan çiftin beraberliğiyle ilgili herkes evlilik haberi beklerken ayrılık haberi geldi. İlişkilerine ikinci kez şans veren iki başarılı oyuncu bir kez daha ayrılık kararı aldı. Özge Yağız bu sezon başrolünü oynadığı “Safir” dizisinin çekimleri sebebiyle Kapadokya‘da, Gökberk Demirci de geçen sezon sonunda ekibine dahil olduğu “Üç Kız Kardeş” nedeniyle Ayvalık’ta bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl final yapan 'Yemin' dizisinin setinde tanışan başrol oyuncuları Özge Yağız ile Gökberk Demirci'nin dizi aşkı gerçek olmuştu. İlişkileri doludizgin devam eden çift, bir dönem nikah hazırlığı da yapıyordu. Ancak evlilik beklerken ayrılık haber gelmişti. Birliktelikleriyle göz dolduran çift, evlilik yolundayken yollarını ayırma kararı almıştı. Özge Yağız, o dönem Instagram hesabından Gökberk Demirci ile olan tüm fotoğraflarını kaldırarak sessiz bir şekilde ayrılığı gözler önüne sermişti.

İKİNCİ BİR ŞANS TANIMIŞLARDI Kısa süreli ayrılığın ardından Özge Yağız ile Gökberk Demirci, ilişkilerine bir şans daha vermiş ve yakın çevresini sevindirmişti. Instagram'dan birbirlerini yeniden takibe alan çift, mutluluk pozlarıyla hayranlarının yeniden beğenisini kazanmıştı. Ancak bu barış da uzun sürmedi. Her yerde el ele, göz göze olan çiftin beraberliğiyle ilgili herkes evlilik haberi beklerken ayrılık bilgisi geldi. İlişkilerine ikinci kez şans veren iki başarılı oyuncu, bir kez daha ayrılık kararı aldı. Özge Yağız bu sezon başrolünü oynadığı 'Safir' dizisinin çekimleri nedeniyle Kapadokya'da, Gökberk Demirci de geçen sezon sonunda ekibine dahil olduğu 'Üç Kız Kardeş' nedeniyle Ayvalık'ta bulunuyor.