Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gizli C Harfini Bulma Testi

Optik illüzyon testleri son dönemlerde popüler hale gelirken bir yenisi daha eklendi. Resimdeki gizli c harfini bulmak için yalnızca 8 saniyeniz var. G harflerinin arasında saklanan C harfini bulanların yüksek zekalı olduğu tespit ediliyor. Üstün gözlem becerisi olanlar anında sonuca ulaşabiliyor.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 11:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gizli C Harfini Bulma Testi

Resimde sadece bir tane C harfi var! Bulmak için şahin gözler gerekiyor: 7 saniyeniz var

Optik illüzyon testleri son dönemlerde popüler hale gelirken bir yenisi daha eklendi. Resimdeki gizli c harfini bulmak için yalnızca 8 saniyeniz var. Bu süre zarfında sonuca ulaşan dahi kabul ediliyor. G harflerinin arasında saklanan C harfini bulanların yüksek zekalı olduğu tespit ediliyor. Üstün gözlem becerisi olanlar anında sonuca ulaşabiliyor. Bunun için yalnızca 8 saniye süreniz var.

Süre başladı...

Resim üzerinde 53 G ve bir tane de C harfi bulunuyor. Bulmacada G'lerin arasına saklanan C'yi bulmak için verilen süre yalnızca 8 saniyedir. Zaman kısıtlı olurken acele etmenizde yarar var. C harfini bulamayanlar üzülmesin. Beyin bilmecesinin çözümü ise aşağıdaki görselde yer almaktadır.

G harflarinin arasına gizlenmiş C harfini bulman için dahi olman gerekiyor! Sadece 8 saniyen var

Resimde G lerin arasındaki gizli C harfini bulmak için 8 saniyeniz var. Bunu görebilmeniz için olağanüstü gözlem becerilerinizin olması gerekiyor. Bu resimde 53 G ve bir C var. Şimdi, bu bulmacada G'lerin arasına gizlenmiş C'yi sadece 8 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

GİZLİ HARFİ BULDUN MU?

Bu zeka oyununun cevabını sonunda vermiş olduk. Ancak, doğrudan cevaba gitmekten kaçınmanızı rica ediyorum. Lütfen, hile yapmayın. Hile yaparsanız gözlem becerilerinizi test edemezsiniz. C harfini buldun mu? Görüntüyü dikkatlice gözlemleyin, kolayca fark edeceksiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. G'lerin satırları ve sütunları arasında gizlenmiş C harfini görebildiniz mi? C'yi görebildiyseniz, tebrikler. Harika bir gözlem yeteneğiniz var. Bu beyin bilmecesinin çözümünü görmek için aşağı kaydırın. İşte çözüm.