Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Girişimci Kadın Liderler Programı 2024 Dönemi Başvuruları Açıldı

EY, Girişimci Kadın Liderler Programı'nın 2024 dönemi için kadın girişimcilere destek sunuyor.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 13:20
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 13:36

Girişimci Kadın Liderler Programı 2024 Dönemi Başvuruları Açıldı

2024 Dönemi Başvuruları Başladı

Uluslararası danışmanlık firması EY, Girişimci Kadın Liderler Programı için 2024 dönemi başvurularını almaya başladı. Kadın girişimcilerin işlerini büyütme hedefleri doğrultusunda desteklemek amacıyla düzenlenen programa, 15 Ağustos 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Programın Amacı ve Hedefleri

Girişimci kadınları bir araya getirerek, uluslararası pazarlara açılma, rekabet avantajı sağlama ve uzun vadeli değer oluşturma konularında destek sağlamak hedefleniyor. Bugüne kadar toplam 70 kadına destek verilmiş olan program, EMEIA Bölgesi genelinde eğitim, iş geliştirme, mentörlük ve networking konularında faydalar sunacak.

Katılım Koşulları

Programa katılmak isteyen kadın girişimcilerin, şirketinde en az yüzde 25 hisse sahibi olması ve ana karar vericilerden biri olması bekleniyor. Ayrıca, işlerini büyütmeye ve uluslararası pazarlarda rekabet etmeye hedefleyen firmaların, Türkiye merkezli, en az 3 yıldır faaliyet gösteriyor ve son iki yılda yıllık 10 milyon lira üzerinde ciro elde etmiş olmaları gerekiyor.

Programdan Beklentiler

Müge Tan Belviso, EY Türkiye Vergi Hizmetleri Şirket Ortağı ve Girişimci Kadın Liderler Programı Lideri, programın kadın girişimcilere stratejik konularla ilgili yeni bakış açıları sunma amacını taşıdığını belirtti. Belviso, "Kadın girişimcilerin iş dünyasındaki kritik rolü göz önünde bulundurulduğunda, desteklenmelerinin Türkiye için önemli bir sosyal ve ekonomik gelişim sağlayacağına inanıyoruz," diyerek programın önemine vurgu yaptı.

Girişimci kadınlar, program aracılığıyla mentörlük desteği alarak ihtiyaç duydukları alanlarda gelişim fırsatları elde edecek ve potansiyel sermaye kaynaklarına ulaşma becerilerini geliştirme fırsatı yakalayacaklar.

EY "Girişimci Kadın Liderler Programı"nın 2024 dönemine başvurular başladı. Açıklamada, EY Türkiye...

EY "Girişimci Kadın Liderler Programı"nın 2024 dönemine başvurular başladı. Açıklamada, EY Türkiye Vergi Hizmetleri Şirket Ortağı, Girişimci Kadın Liderler Programı Lideri Müge Tan Belviso'nun görüşlerine yer verildi.