Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gazipaşa'da Boğulma Tehlikesi Geçiren Kişiyi Balıkçılar Kurtardı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, denize düşen terliğini almak isteyen Musa Yıldız boğulma tehlikesi geçirdi, balıkçılar imdada yetişti.

Yayın Tarihi: 16.09.2024 19:14
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 19:14

Gazipaşa'da Boğulma Tehlikesi Geçiren Kişiyi Balıkçılar Kurtardı

Gazipaşa'da Cesur Bir Kurtarma Operasyonu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, denize düşen terliğini almak için suya giren Musa Yıldız, fırtına ve yüksek dalgaların etkisiyle zor durumda kaldı.

Balıkçıların Zahmetli Çabası

Koru Mahallesi açıklarında, Musa Yıldız uzun süre denizde kalınca, çevredeki balıkçılar durumu fark etti. Hemen harekete geçen balıkçılar, Yıldız'ın boğulma tehlikesi yaşadığını anlayarak ona yardım etmeye çalıştılar.

Hasan Bülüç, Yıldız'ı kurtarmak için denize atladığını belirterek, "Ben bir bidon buldum, hemen denize atladım. Arkadaş zaten bir buçuk saatten fazla denizde kalmış. Yirmi dakika sonra tekne geldi. Hemen tekneye alıp karaya çıkardık. Daha sonra limanda bekleyen ambulansa teslim ettik," diyerek yaşadığı anları aktardı.

Sağlık Durumu İyi

Kurtarma operasyonunun ardından Musa Yıldız, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından, Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde denize düşen terliğini almaya çalışırken boğulma tehlikesi geçiren...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde denize düşen terliğini almaya çalışırken boğulma tehlikesi geçiren kişiyi balıkçılar kurtardı. Balıkçılardan Hasan Bülüç, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.