Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gaziantep'te Cilt Kanseriyle Mücadele Eden Küçük Kızın Çaresiz Hikayesi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşayan Serdal-Zehra Bozkurt çiftinin 8 yaşındaki kızları Cemile Bozkurt, 6 yıldır cilt kanseri hastalığıyla mücadele ediyor. İlk belirtileri 2 yaşında başlayan ve bir yıl önce yapılan son tetkiklerde cilt kanseri teşhisi konulan Cemil Bozkurt, hastalığı nedeniyle 6 yıldır neredeyse hiç gün yüzü göremiyor. Evden çıkamayan, okula gidemeyen ve gündüzleri karanlık odada geçiren küçük Cemile tedavi olmak istiyor.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 00:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gaziantep'te Cilt Kanseriyle Mücadele Eden Küçük Kızın Çaresiz Hikayesi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşayan Serdal-Zehra Bozkurt çiftinin 8 yaşındaki kızları Cemile Bozkurt, 6 yıldır cilt kanseri hastalığıyla mücadele ediyor.

İlk belirtileri 2 yaşında başlayan ve bir yıl önce yapılan son tetkiklerde cilt kanseri teşhisi konulan Cemil Bozkurt, hastalığı nedeniyle 6 yıldır neredeyse hiç gün yüzü göremiyor.

EVDEN ÇIKAMIYOR, OKULA GİDEMİYOR, GÜNÜNÜ KARANLIK ODADA GEÇİRİYOR

Hastalığının gün ışığı ve güneşte daha da artarak vücudunu yaralar kaplaması nedeniyle yıllardır evden çıkamayan, okula gidemeyen ve gündüzleri vaktini karanlık odada geçiren küçük Cemile tedavi olmak istiyor.

İlginizi Çekebilir

Kızlarının gözlerinin önünde eriyip gittiğini belirten anne Zehra ve baba Serdal Bozkurt ise ülke genelinde ilgili doktorlara seslenerek kızlarının hastalığına çare bulunmasına istiyor.

İYİLEŞTİRİCİ BİR TEDAVİ İSTİYORUZ

Kızının hastalığı yüzünden güneş ışığına bile çıkamadıklarını belirten baba Serdal Bozkurt, kızının iyileşebilmesi için bir tedavi yöntemi aradıklarını ifade ediyor.

YARALARI VÜCUDUNU YEMEYE BAŞLADI

Annesi Zehra Bozkurt ise kızının gözleri önünde eriyip gittiğini ve çare bulamadıklarını belirterek yetkililerden yardım istiyor.

KIZIM OKULA GİTMEK İSTİYOR

Kızının diğer kardeşleri gibi okula gitmek istediğini söyleyen anne Zehra Bozkurt, kızının iyileşmesi ve normal bir çocuk gibi yaşaması için yardım beklediklerini dile getiriyor.

İYİLEŞİP DOKTOR OLMAK İSTİYOR

Hastalığı nedeniyle evden çıkamayan ve okula gidemeyen Cemile ise iyileşmek ve doktor olmak istediğini söylüyor.